Vad säger man?

Innehåller annonslänkar till Lyko

Jaa att skriva ett inlägg utan att säga något om det hemska som händer i Ukraina, skulle inte kännas bra. Så jag måste bara säga att jag tycker att det är förskräckligt att detta får hända 2022, har vi inte lärt oss något? För hundra år sedan efter att Spanska sjukan härjat i tre år, började oroligheterna i världen, ska det bli exakt samma scenario nu? Stackars alla Ukraina bor och alla stackars oskyldiga barn. Jag säger som kloka Astrid ”När människor med makt, slutar lyssna på folk. Då är det dags att byta ut dom”

Så nu måste vi få lite annat att tänka på, så vi inte blir allt för deppiga i allt elände.

Så jag tänkte visa hur jag gör när min gråa utväxt blivit allt för jobbig och jag inte har någon ny frissatid, eller hinner färga utväxten hemma.

Jag hade en annan sprayfärg förut, men den sprutade åt alla håll, så man fick passa sina kläder, så köp inte denna om du inte vill ha fräknar, som en expedit sa till mig att en del köper den för. Nej denna har jag fått rekommenderat och eftersom jag har lite varma bruna toner, så valde jag denna och den sprutade där jag ville ha färgen, så det var ett mycket bättre val för mig.

Denna helg tillbringas i Stockholm och vi har en massa saker som skall göras och hinnas med, så nu är det bäst att sätta fart. För vart jag än ska, så går jag och det tar ca 30 minuter att gå upp på stan.

Må så gott det går, fast vi tänker på det otäcka som händer.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.