Bubbelglögg

Innehåller annonslänkar till Lindex och

Swiss clinic

Hej på er!

Igår var det verkligen fantastiskt underbart Novemberväder. I morse när klockan ringde klockan 05.20 kunde jag verkligen inte vakna. Jag var så trött, så jag vet inte när jag upplevde det senast. Men 15 min senare masade jag mig upp ur sängen. Det verkade som alla på jobbet var lika trötta, för alla klagade över en enorm trötthet, just idag. Även vår läkare som ändå fick sova två timmar längre än oss, klagade över samma sak. P likadant, fast han hade sovmorgon. Tror inte att det varit fullmåne inatt. så jag säger att det varit ett Coronamoln som släppt något som gjort så många trötta idag. Vår narkosläkare pratade om lufttryck som påverkar oss väldigt mycket.

När jag kom hem från jobbet, började jag duka upp lite godsaker till P skulle komma. Hade fått tips om Glöet white eller glöggbubbel som finns på vissa systembolag, typ Mjölby. Annars får man beställa hem ur deras sortiment.

Jag började adventspynta lite häromdagen, men mina väninnor har gått steget längre och har gått så långt att de klätt julgranen redan. I ren frustration tror jag. Ena väninnan har digital middag ikväll. Båda har facetime på sina Ipads när de lagar och äter middag. Det kan man kalla distansering.

Här kör vi Rod Stewart ur högtalarna och P lagar älggryta och jag dricker vin och pussar på honom och dricker vin. Vet ni jag knep allt en blus som föll mig ur händerna häromveckan. Jag hade sidan uppe och rätt vad det var hade de fått in en retur, och jag fick tag på den, hoppas den är så bra som jag hoppas, känns bra iallafall.

Sedan måste jag tipsa om att Swiss Clinic har 40% på hela sitt sortiment just nu, för er som missade min rabatt.

Nu önskar jag er en trevlig Lördagskväll,

Kram på er Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Maria
  november 22, 2020

  Blusen ser helt underbar ut🥰.
  Ha en härlig söndag🌟
  Kram Maria i Vetlanda

  • Pia
   november 24, 2020

   Jag har den blusen, klickade hem den för några veckor sen, superfin!👌🌟🤗