Vårdag i Februari

Annonslänkar till Ellos

Hej på er!

Vilken fantastisk vacker dag vi hade igår, och även idag. Igår var jag ledig och jag blir som en magnet när solen skiner, jag måste ut. Jag behöver inte sitta länge i solen, men en stund och gud så härligt att känna solens strålar på min bleka hud. Doris älskar också sol, hon väcks upp ur sin vinterdvala och njuter precis lika mycket som sin matte.

Var tvungen att slänga av mig jackan, det blev alldeles för varmt. Doris fick stollefnatt och grävde i varenda rabatt. Tror alla gick ut, för flera grannar kom förbi och småpratade lite.

Min tröja hittar ni här och jag har strl M, så de är stora i strk.

Kappan här

Skorna är från Vagabond, och här är de på rea

Får ni vårkänslor, när solen skiner? Vissa får ju mer panik när våren kommer, för allt man ska hinna och hur fort det kommer gå tills hösten är här. Tyvärr känner jag lite så i år. Men jag tycker hela hösten gick i ett rasande tempo och likadant efter jul, det går så fort, önskar man kunde stanna tiden.

Var ni några som såg norrsken igår? Hos mig syntes det inte alls.

I morgon ska jag förhoppningsvis få hjälp med min hälsporre.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Jaaa, så härligt med solen! Älskar att sitta så där med näsan i vädret. Det har varit fint här nu i några dagar. Idag hann jag inte ut på lunchen utan tänkte ta eftermiddagsfikat ute. Blev sååå sur när jag konstaterade att molnen dragit in! Men jaja, det kommer fler dagar…

    Hoppas du snart blir bättre i foten!

    Kram Lena