Första stötvågsbehandlingen mot hälsporren gjord och vårens trender

Posted on

Innehåller annonslänkar till Lindex,

Bubbelroom, Kappahl

Hej hej!

Fredag och en lång helg väntar. Tyvärr är jag något begränsad, gjorde min första stötvågsbehandling mot min Hälsporre i onsdags. Hade hört att det skulle göra ont, och var beredd på det och det gjorde förbaskat ont. Jag höll andan, svetten lackade, men hon fick hålla på. Tänker att det är väl bra om behandlingen går att utföra utan att patienten säger nej. Så hon fick hålla på.

Sedan fick jag stränga regler att jag var tvungen att minimera mitt gående, lätt när man jobbar som jag gör, och har hund. Hon tyckte jag kunde sitta på jobbet och cykla med Doris. Hm inget funkar. Valde faktiskt att göra som hon sa, så jag var hemma från jobbet i torsdags och P fick ta Doris.

Helgen tillbringar vi i P´s lägenhet i Stockholm och där brukar vi ju kunna gå en mil om dagen, men så blir det inte nu. P tar Doris och sedan åker vi kollektivt eller taxi när vi ska och träffa vänner i helgen. Inte så kul, men nu vill jag bli frisk och då är det bäst att göra som professionen säger.

Vad säger ni om vårens färgglada mode? I år är det verkligen färg som gäller. Allt från rosa rött, lila, blått grönt orange, ja man kan verkligen gå al in i färg om man vill.

Vill ni?

Rosa kostym i sommar när man är solbränd, vore väl coolt, ni hittar den här

En grön klänning har jag en redan, men den här är ju också riktigt snygg, den finns här på rea.

En rosa topp till ett par vita jeans, så snyggt, här är den också på rea

Är ni mer för det naturfärgade så finns en beige linnekavaj här

Är lila er färg, då kanske den här klänningen faller er i smaken.

En grön kavaj hittar ni här

En snygg hallonröd kostym, riktigt sommar fin, hittar ni här

En blå blazer hittar ni här

En orange klänning liknande den jag köpte förra året finns här, med 20% rabatt.

Här kan ni läsa mitt inlägg från förra året när jag var besatt av orange.

Just nu har Lindex 20% på alla sina klänningar och jag är sugen på denna, eftersom jag lämnade tillbaka denna klänning i beige i somras, vilket jag ångrat lite, det kan ni läsa här

Jag gissar att jag kommer vara en färgklick i sommar när man fått lite färg. Just nu håller jag mig mest till svart och beigea färger.

Hur tänker ni?

Önskar er en trevlig kväll

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Jeanette
  mars 3, 2023

  Jag har precis gått igenom 12 veckor med stötvågsbehandling, först 6 behandlingar hö fot och därefter 6 behandlingar vä fot. Har fortfarande lång läkningstid kvar…. jobbar som op-ssk så det är jättesvårt.. Ligger bara i soffan ledig tid och är så vansinnigt uttråkad! Längtar efter promenader och vandringar. Krya på dig o lycka till! Man testar verkligen sitt tålamod..

 • Monica
  mars 4, 2023

  Provat allt tänkbart mot hälsporre genom åren men tycker det enda som funkar är att flitigt använda mina formgjutna inlägg. Då skall det alltså vara inlägg utprovade av en ortopedtekniker. Inte så kul med tanke på att man får anpassa sina val av skor efter detta men hellre det än denna fruktansvärda smärta vid varje steg. Hoppas du blir hjälpt av stötvågsbehandlingen.

 • Milla
  mars 4, 2023

  Usch så himla tråkigt Helena med smärtan och bli så begränsad. Har också haft problem men säkert 10 år sen nu och det tog lång tid att bli bra igen, ja känner numera svaga symptom om jag tex springer eller har helt fel skor. Soft sula på skor är det som gäller. Vet inte riktigt vad jag gillar starka färger ännu…. Men jag älskar ju rosa o cerise, så det ordnar sig nog 🤩. Må så fint, o en go helg. Kram