Vardagsrummets förändring

Innehåller annonslänkar till Mio

soffa direkt, Lindex

Hejsan!

Satt och kollade på gamla bilder och fastnade på bilderna från vårt vardagsrum. Jag fick ju för mig att jag ville ha vitt under en period. Jag fick igenom den önskan, men kände rätt snart att det var lite tråkigt, så både vardagsrumsbordet och stolarna såldes och det jag har nu inköptes för ett antal år sedan och jag är fortfarande nöjd med dem. Hade även vita soffor från Ikea, de hamnade i källaren med ny klädsel och en ny soffa med fåtöljer hittade hem till vardagsrummet.

Vi kollar på nu och då-

Ja olika färger och olika stilar. Nu vill jag ju ha ett nytt bord, men jag tvekar alltid så länge, så oftast blir det inte av alls. Här är bordet jag funderat på. Jag gillar min Howard soffa. Är man sugen på en till bra pris hittar man fina soffor här till nedsatt pris.

Idag har jag varit med P, medans han jobbar, så har vi passat på att handla mat däremellan. Jag satt i bilen och kollade in Lindex rea. Hade lagt en blus i varukorgen, men tryckte aldrig på köp, så när jag väl skulle göra, då var den slut. ghaaaaaa vad sur jag blev. P fick skjutsa mig till ett Lindex och kolla om de hade den, men nix. Vad lärde jag mig av det, jo att inte vänta för länge.

Nu ska det snart bli en väldigt lugn Fredagskväll.

Önskar er allt gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • MammaM
  november 14, 2020

  Tycker det vita var jättefint, gillar ljust och fräscht.

  • Berit
   november 14, 2020

   Vilken bra förändring du gjort i ditt vardagsrum. Rummet har fått en betydligt annan karaktär , med mer karisma. Jättesnyggt helt enkelt!