Vilken färg på julklappspapperet ska det vara i år?

Innehåller annonslänkar till Ellos

Hej!

Dags att tänka på vilken färg det ska vara på julpappret i år. Förra året hade jag mörkt grönt och vinrött med matchande sammetssnören. Vad ska det vara i år då? Det verkar vara bruna nyanser som gäller i år. Såklart har man vilket papper man vill till sina julklappar, men lite roligt är det ju med ett tema.

Vill man inte gå till butiker, kan man ju beställa sina julpapper på nätet om dessa restriktioner håller i sig och inte alla butiker och webshoppar gått i konkurs.

Det här snygga pappret ligger i varukorgen hos mig, så himla snyggt. Här hittar ni det konjaksfärgade pappret och det här ligger också i min varukorg.

Jag kan längta tillbaka till jularna när barnen var mindre, det blev på något vis en mer riktig jul. Nu vet jag inte ens om jag kommer skaffa en gran och inte blir det så mycket julmat heller. Det kommer säkerligen bli P som lagar en massa god och kanske lite annorlunda julmat, vilket ska bli spännande att äta, men julen här hemma kommer vara minimal. En dubbel känsla, samtidigt som det är skönt att slippa alla måsten, så saknar jag dem. Men jag får ödsla tid på paketinslagningen istället. Jag har redan börjat köpa paket och det är till dotterns snickare, det är alltid så lätt att hitta julklappar till honom av någon konstig anledning.

Ha en fin fin Torsdag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Katarina
  november 12, 2020

  Hej, har du några bra tips på julklappar och saker som O önskar?
  Min dotter är lika gammal och jag tycker det blir svårare och svårare för varje år. Blir väl lättare när de börjar sätta eget bo, men än ett tag blir det fortsatta studier.

  • helenavi
   november 12, 2020

   Hejsan! Kan säga att det är så svårt att köpa ngt till Olivia. Hon önskar sig bara svindyra paket. Hon kan aldrig komma på ngt som passar min plånbok. Jag har sagt att hon får börja önska sig saker till hemmet, men där är hon inte ännu. Nu har jag köpt lite saker av sådant hon använder som tar slut, bara för att det ska bli några paket överhuvudtaget. Jättesvårt dilemma.

 • E
  november 13, 2020

  Mina grabbar var måttligt förtjusta när de fick ”hemgrejer” till konfirmation o student , jul ibland osv men jäklar i min låda vad nöjda de var den dagen de flyttade – då är det ju så mkt kostnader iaf. Vissa saker går ju bra att ha från hemgiften även om man pluggar och har studentboende. Tips till er tjejor Helena o Katarina som kommenterar ovan.