Våren är här

Posted on

Annnonslänk till afound

Hej hej!

Har haft en ledig dag efter att jag jobbat helg. Verkligen skönt, och särskilt när vädret visar sig från sin bästa sida.

Förra veckan hade jag en aw med en kollega som jag också pluggat ihop med. Vi åt lite god plockmat på Fratelli i Örebro, så trevligt. Vi traffades strax efter 16 tiden och jag var hemma vid 19. Det är det bästa, att börja tidigt och åka hem tidigt, ålderstecken?!

Nu har uteserveringarna öppnat och jag ser fram emot att sitta med vänner och min P och bubbla och babbla, med solens strålar som värmer.

Jag har haft P här hemma, han fixar och donar här hemma. Målning står på agendan, och han har målat hall, kök och har nu börjat med vardagsrummet. Jag är så tacksam för det, eftersom jag är klapprutten på att måla.

Igår kväll kollade vi på säsong 6 av Outlander, min favoritserie. Men nu hoppas jag detta är sista säsongen för nu börjar det likna Lilla huset på prärien, som P säger.

Hoppade i bubbelbadet senare på kvällen, och jag invigde min nya baddräkt som jag fyndade här inne.

Nu väntar ett par dagar med jobb.

Må gott så hörs vi.

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.