Vårkänslor

Innehåller annonslänkar

Hallå!

Gud så trött jag var igår kväll, somnade framför en serie som jag skulle börja titta på, så jag såg inte många minuter av den, får göra ett nytt försök ikväll. Hos oss har det blivit grönt ute och små vitsippr blommar och säkerligen fler vårblommor som jag inte sett än. Detta gör att jag blivit sugen på att klä mig mer vårlikt, tycker allt att modet i vår ser spännande ut.

Bruna skinnbyxor står högt på önskelistan, så det ska jag absolut kolla efter

This post contains adlinks from AdviralEllos Collection Kappa / Ellos Collection Scarf / Vila Knytblus / Vila Byxa / Snö of Sweden Örhängen / IsaDora Nagellack / DAY Väska / Agnes Cecilia Boots

Jag är inget modeorakel, tycker bara det är kul med kläder och det jag sett inför våren är att det verkar bli mycket beige och ljusblått och jag gillar båda färgerna jättemycket. Jag har lite saker jag ska kolla närmare på, bla den här och den här skjortjackan, innan de tar slut..

Nu sa det däremot bli en blöt Dorispromenad, eftersom det regnar ute. Annars blir det en lugn Lördag, kanske någon utflykt, men den blir isåfall bilburen.

Kram på er och ha en fin lördag.

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.