Ett dygn i Luleå

Nog hinner man bra mycket på ett dygn i Luleå. Både träffa sin kusin som jobbar som restaurang och kökschef på hotellts restaurang, gå på spaavdelningen och njuta en stund, äta gott och avsluta kvällen med att åka spark på isen på Bottenhavet. Kan säga att jag var rätt skraj, litar inte på isar, men eftersom det stod en massa bilar där också och sparkfärden inte blev så lång, så gick det bra

Började nästa dag med att äta god hotellfrukost, göra ett träningspass med utsikt över isbanan, där alla holländare börjat träna inför sitt maratonlopp i helgen, då de tydligen åker nio mil på skridskor. Sedan blev det en skön promenad på isbanan i strålande sol, vilket jag absolut inte var ensam om och på dagen fanns det inte en enda ledig spark, bara några fastkedjade, som ägarna inte ville bli av med.

Hann allt med lite shopping också och Luleå hade ett bra affärsutbud, måste jag säga.

Spaavdelningen låg med utsikt över havet, men det var så mörkt så den utsikten

såg jag inget av på kvällen. Andra gången på en vecka jag fick användninga av min leobaddräkt som jag hittade j här och som nu är på rea.

En blev en vacker promenad i solen, som jag inte var ensam om att göra, tror varenda Lulebo gått man ur huse och tagit sig ner mot hamnen där den gamla, hamnkranen står kvar som ett minne. Dagen avslutades med en middag, innan det var dags att flyga hem och sedan en 20 mil bilresa hem i natten. Jag är så positivt överraskad att Luleå är en så vacker stad med så mycket vatten runtomkring, skärgården skall också vara riktigt fin. Träffade så många trevliga människor som bor där, lätt att bara att prata om is, skridskor och schoo på inandning……..

Idag är det Fredag och en ledig helg närmar sig, just nu känns det som att sova och komma ikapp står högt på önskelistan, men först ett arbetspass på Thoraxiva.

Ha en bra dag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Annelie
  februari 21, 2020

  Så synd att bilderna ligger på texten

 • ulrica
  februari 22, 2020

  Så härligt det såg ut :). Och alltså på riktigt.. ingen slår dig på fingrarna när det gäller att kunna hänga i en pool och ändå vara så snygg <3.
  KRAM KRAM

  • Malin
   februari 23, 2020

   Det är mysigt i Luleå, var där några gånger när äldsta dottern pluggade där.
   Framför allt var så mycket folk ute och promenerade i stan på kvällstid. Super mysigt!

 • Mia
  februari 22, 2020

  Vill gärna se dina shoppingfynd!😊