Vårt hotell Marina Bayview

Posted on

Först och främst måste jag bara säga Tack. Tack från mitt innersta hjärta. Ni är så många överallt som grattat på olika sett och även ringt och sjungit. Så fantastiskt roligt. När man sedan får höra att jag är värd detta efter allt som varit och att vi är som själsfränder och passar så bra ihop. Ja då känner jag att ni ser ju igenom massor, genom att läsa min blogg och instagram. Ni verkar få en bra bild av mig/oss, vilket jag såklart vill att ni ska få, inget hitte på, utan så som det är.

Jag känner också att vi passar bra ihop. Vi har samma grundtankar, som är det viktigaste, sedan är vi ändå rätt lika, men olika också, vilket ger inspiration, till förhållandet. Det handlar om respekt för den andre och att ge och ta i måttlig dos. Samt att vara ödmjuk inför vad den andre vill och tänker.

Men hur är det då här i Spanien? De är mycket duktigare på covid tänket än vi. Här har man munskydd överallt och man visar covidpass när man ska in på restauranger. Så jag tycker de är duktigare än vad vi svenskar är. Sedan har vi bil, som vi åker i vart vi ska, vilket underlättar, eftersom man inte behöver trängas i kollektivtrafiken.

Tänkte visa lite från vårt hotell, Marina Bay view som ligger tillhöger om själva Puerto Rico. Vi har hamnen som utsikt. Detta är en lugnare bukt. Det är massor av trappor för att ta sig ner mot vattnet, men vi har bil, så de dagar vi inte ligger vid poolen, tar vi bilen.

Hotellet är verkligen ljust och fräscht. Lite New England stil. Mycket vitt och ljusgrå marmor. Randiga tapeter i sovrummet, med matchande sängkappa. Ja vi sa i kör när vi anlände att detta är ju instagramvänligt……

De första bilderna är från receptionen som låg helt ute, fast under tak. Sedan är det från vårt hotellrum och allt utifrån vårt poolområde. Detta är ett hotell för bara vuxna, så det är väldigt lugnt och skönt. Vi har bokat detta hotell själva, men gissar att Tui och Ving har resor till detta hotell, för vi har sett bussar flera gånger.

Ja hit kan jag absolut åka igen, om jag har bil. Jag har åkt på någon typ av ryggskott och jag känner att det nog är trappornas fel, för så fort jag går i trapporna, gör det riktigt ont i ryggen. Så nu går jag snett och försöker parera när jag kan så det inte gör mer ont.

Idag ska vi ta bilen bort till Puerto Mogan.

Må gott, såg att det snöade massor hemma!

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 Comments
 • Pernilla
  januari 5, 2022

  Hej!
  Så härligt det ser ut o stort grattis till kärleken! Finns det någon golfbana i närheten till hotellet? Tack för en fin o trevlig blogg. Kram Pernilla

  • helenavi
   januari 5, 2022

   Hej Pernilla och tack för fina ord. Ja det finns golfbana, anfi Taro golf heter den, finns säkert flera😍

 • Petra Tjernsten
  januari 5, 2022

  Stort grattis till kärleken Helena, vilken du självklart, verkligen är värd!!
  Du är en enorm inspiration på många plan och inger mig hopp om att kärleken verkligen går att finna då man är 50+ 😉
  Har följt din blogg i många år, genom ”ups’n downs” och det värmer att du funnit din P och är på en fin plats i livet, fortsätt vara den du är!!
  Varma lyckönskningskramar från Petra

  • helenavi
   januari 6, 2022

   Tack Petra. Kul att höra att jag inspirera.
   Ja jag trodde aldrig att jag skulle träffa någon annan vid min ålder, men det gjorde jag ju och är så glad och tacksam🙏🏻😍

 • Åsa Aabakken
  januari 5, 2022

  Grattis vad härligt med Kärleken ❤️❤️❤️❤️ Hur träffades du och P? Mvh Åsa

  • helenavi
   januari 6, 2022

   Tack åsa! Kanske ska göra ett inlägg om hur vi träffades. 😉😍

 • E
  januari 5, 2022

  Kanske sängen som är för hård så du känner av ryggen? Vi köpte nya tidigare i år men jag har bytt min sida då den vart för hård och jag fick ryggbesvär. Du är så innerlig på bloggen så inte kan du ha mkt privat privat tänker jag. Det är iaf det som gör det så bra! Njut sista tiden på canaria nu.

  • helenavi
   januari 6, 2022

   Hallå! Är jag så innerlig, hmmm, tycker inte att jag är det, men nog har jag mycket privat som jag inte nämner. Ryggen är bättre nu iallafall. Kram😍