Innehåller annonslänkar till Mio

Lexinton och Swiss clinik

Hej hej!

Vi sitter hemma i Vadstena och är förkylda och snoriga. Det blir promenader med Doris, annars äter vi och tittar på serier. Just nu kollar vi Outlander och Sex and the city som inte P sett.

Vet inte om ni är med och diskuterar på mitt senaste inlägg på instagram, där jag frågar er om vedspisens vara eller icke vara i ett 20 tals hus?

Såklart måste man behålla en vedspis när man har en och man dessutom bor i ett 20 – talshus!?

Jag hade med mina lussebullar som låg i frysen, perfekt att fira 4e advent med. Bara att värma och ha på lite florsocker, och de blev som nya.

Fina julhanddukat hittar ni här och här för 31 kr-

Vill också tipsa om detta serum som ni nu har 20% rabatt på med koden HELENA20

Ha en fin 4e advent.

Kram på er Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Lena Latvalehto
  december 22, 2021

  Så fint! Vilka stämningsfulla bilder!

  Vi hade tänkt installera en vedspis när vi gjorde iordning vårt kök för över tio år sedan. Tyvärr fick vi inte riktigt till det då, trots att det innan föregående köksrenovering någon gång, redan funnits en och där fanns en avsedd plats. Vårt hus är byggt 1939.

  Ha en fin dag och en god jul!

  • helenavi
   december 22, 2021

   Hej Lena! Ja ibland kan jag förstå att det kan vara svårt att få plats med och det är väl så P resonerar också, eftersom hans kök är så litet. Men det är ju väldigt mysigt med en vedspis😍. Önskar dig detsamma. Kram Helena

 • Lena Latvalehto
  december 22, 2021

  Krya på er!

  • Monica
   januari 10, 2022

   Absolut ha den kvar! Vem vet vilka tider det blir och vedspis m m blir mer eftertraktat. Och det är så fint och trivsamt. Vänner har och när vi tittar på ev flytt så kollar vi om vedspis och gärna eget vatten också som kan finnas sen förr även om det finns kommunalt nu.