Vi drog till solen

Hej på er! Jag har inte hunnit vara inne på bloggen de senaste dagarna, men ni som har instagram, vet att vi hamnat på Gran Canaria. Den här resan har varit bestämd i snart två år, men har fått skjutas upp ett antal gånger. Nu bestämde vi oss för att åka. Jag är trippelvaccinerad, haft covid, så vad kan gå fel. I Spanien har man numera munskydd hela tiden, utom när du sitter på restaurang, eller ligger i solstolen.

Vi började med ett par dagar i Las Palmas, vi bodde på ett boutique hotell i den gamla delen av stan. Det mysigaste med det hotellet var deras rooftop, med både pool och bar. Där låg vi nästan hela gårdagen, väl insmorda, så solen tog ingenting, till min besvikelse, men idag har den tagit, desto mer.

Vi eller P hade bokat bord på två restauranger han trodde på. Den ena var en vinbar/butik, där man satt bland alla flaskor, det ena vinet dyrare än det andra. Vi blev hänförda av både mat och vin, så en av flaskorna får följa med hem. Den andra hoppas vi kunna köpa direkt från vingården, då vi ska dit på besök. Den andra restaurangen hade också god mat, men vinet var inte lika gott som på det första stället.

Nu har vi varit i Las Palmas två nätter och idag gick färden vidare rakt upp bland bergen. Jag som är höjdrädd, blundade och lutade mig mot P och kved lite här och där. Men nu är vi framme, vid Parador de Cruz de Tejeda, ja och som sagt ni som följer mig på instagram har ju sett vad vi har haft för oss i eftermiddag. Och som sagt nu har jag allt fått en solrand.

Nu ska vi svida om för middag här uppe i bergen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
 • E
  december 30, 2021

  Oj har du haft covid, det har gått mig förbi helt. Var det före eller efter vaccin? Jag har inte känt av mina sprutornästan nånting så jag misstänker att de inte tagit ngt så jag tycker det känns olustigt. Ibland tänker jag att de som haft corona är tryggare men man vet ju inte eftersom det muterar hela tiden. Ser iaf hur mysigt ut som helst på Canaria @avundsjuk är bara förnamnet. Njut för här i S är det plus o slask igen 🤨

 • Milla
  december 30, 2021

  Ser härligt ut! Vi var ju till Teneriffa på nyår för två år sedan och det var verkligen överraskande härligt 😀. Det bästa där var nog kringelikrokvägarna med hänförande utsikt. Min mamma o pappa envisas med att ha bokat resa till Gran Canaria i mars, jag tycker inte de ska åka. De går knappt utanför dörren hemma och går knackigt båda två, tycker risken är stor att det händer något (utöver covid) och undrar om de fixar det där med munskydd överallt. Hm, när blev man mamma till sin mamma egentligen?
  Ha så fortsatt mysigt!

 • Anette
  december 31, 2021

  Oj, vad härligt. Blir aningen avundsjuk.
  Ha det fint och var försiktig med solen.
  Gott nytt år.

  • P
   december 31, 2021

   Har du haft Covid?? Trodde du klarat dig trots ditt jobb!!

   • helenavi
    december 31, 2021

    Nej! Efter tre sprutor blev jag ändå smittad. Fast väldigt lindrigt🙏🏻

  • helenavi
   december 31, 2021

   Tack! Önskar dig detsamma🙏🏻🥂🎉🍾