Rakt upp till Paradoren på Gran Canaria

Posted on

Hej hej!

Önskar er alla ett Gott Nytt år, och jag hoppas ni inte lovat stordåd för 2022, utan har ni lovat något hoppas jag att det är nåbart. Herregud vad mycket konstig man lovat under åren som man inte kunnat hålla.

Ni som vet ni vet och ni som inte vet, ni kommer få vänta lite, för vi tar allt i turordning. (om ni inte kollat instagram)

Vi åkte som sagt upp bland bergen från Las Palmas och jag är ju jätte höjdrädd, så jag har lutat mig mot mitten av bilen, där P satt och jag har bromsat, fast vi körde i 30 km/ på vissa ställen. Men hua vilka slingriga vägar. Väl uppe, fick vi checka in på Parador de Cruz Tejeda lite tidigare. Det fanns några små restauranger där uppe, så vi kunde inta vår lunch innan vår spatid började och det var så fint väder så vi skyndade oss och byta om för att inta spa´t och bilderna talar sitt egna språk. Utsikten ska vi inte tala om, jag har aldrig upplevt något likande.

Allting kan sammanfattas med ordet magiskt.

Sedan väntade både Cava och en massa godsaker på rummet, innan vi hade bokat kvällsmat på Paradoren restaurang på kvällen. Minst fem rätter blev det, innan vi fullkomligt rullade hem till vårt rum.

Så mycket berg och dalar och vi såg även Teneriffas vulkan Teide från vår balkong, helt magiskt måste jag säga. Paradoren som ligger 1400 meter över havet, har verkligen allt. Här kommer ni till hotellet.

Nu önskar jag er ett fantastiskt nytt 2022

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • E
    januari 1, 2022

    Vilkencliffhanger! Jag vet 🙋‍♀️😃 fy för slingriga vägar men det ser ut att vara värt den otäcka färden.

  • Christine
    januari 2, 2022

    Ser fram emot fortsättningen även om jag sett bild på instagram 💍 Du är så väl värd all lycka och kärlek, så härligt att få läsa om. Stort grattis till er båda!