Heeej!

Jag är fortfarande i chock och går med ett löjligt flin på läpparna, tror jag har sovit leendes.

Varför; jo för igår, skulle vi ut och äta med min dotter och hennes familj. De sa att de fått ett presentkort, som vi skulle få följa med på. Jag tänkte att det nog inte var så konstigt, eftersom vi inte träffar dem så ofta och att har man fått ett presentkort, kan man ju välja den fina restaurangen Amano i Örebro. Klockan 18 skulle vi ses utanför. Vi klev in på stallbacken strax innan utsatt tid, och döm om min förvåning att min dotters pappa och Milla var där också och Milla började prata om att de har nog gift sig. När sedan Henriks föräldrar också kom, då började jag ana att Milla nog hade rätt. Så kom de gående hela familjen och Nathalie hade en fin brudbukett i handen. Ja men då fattade jag att de gift sig och jag var totalt grundlurad. Men så fina de var, tror inte ett öga var torrt.

De hade gift sig på rådhuset, med närmaste vännerna som vittnen och vi fick äran att fira dem under en middag. Tror mest att vi alla var i ett chocktillstånd, ett glatt chocktillstånd.

Så nu är de man och fru och jag är så glad att det blev just Henrik som fick min dotter, vore jag lika gammal som dem skulle jag kunna gifta mig med honom också.

Vilken underbar kväll, som absolut inte blev som jag trodde, det blev tusen gånger bättre. Så glad för deras skull och även för min att jag har världens finaste dotter som har finaste barnen och nu finaste maken.

Tacksam

Och jag önskar dem all lycka i världen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
 • Rita
  november 20, 2022

  Men, vilken trevlig överraskning. Så fina dem är, och barnen ser så stolta och fina ut. Stort grattis till dem och till dig som har så fina barn, det bästa vi har ❤
  Kram!

 • Monika
  november 20, 2022

  Det var ingen dum överraskning! Så fina de var alla fyra. På Amano har jag varit en gång och ätit och det var inte dumt det heller.
  Kram Monika

 • Pernilla
  november 20, 2022

  Så fin familj, lycka 💍❤️❤️Grattis till alla ❣️

 • E
  november 20, 2022

  Härligt! Så fina allihop, M var ju toksöt i kostym och lillasyster så fin klänning!

 • Milla
  november 20, 2022

  Vad fina de är, familjen. Härlig överraskning och alla verkar glada över den 😍. I min familj har ju både jag, min syster o bror gift sig ”hemligt” på samma vis. Fast jag var väl värst 😊 på Arlanda och allt blev int känt förrän vi kom hem. Det var väl blandade åsikter om det av den konservativa delen av familjen 😆 – kram

 • Maria
  november 21, 2022

  Vilken rolig överraskning🥰
  Så fina bilder♥️