Kyligare tider

Innehåller annonslänkar

till Lindex

Hej på er!

Fredag och jag kan verkligen få känna fredagskänsla idag, för jag fick ledigt från kvällsjobb på TIVA, det är inte ofta man kan få det. Men då kan man njuta lite extra av att det är fredag och man får vara hemma istället för på jobbet. P slipper vara själv iof så ska han hjälpa O att måla hennes rum, men ändå tråkigt att veta att han ska vara själv hos mig en hel helg när jag är på jobbet-

Igår snöade det på morgonen och även när jag slutade jobbet på kvällen, inget som stannade kvar, men det dröjer inte länge innan det gör det. Men jag har tagit fram både mössa och vantar. Doris har börjat med hundjacka, för att skydda sin rygg. Fick hem den här till henne, men tyvärr var den för stor, annars hade den passat ypperligt i materialet.

Jag är så förtjust i min nya klänning och tänk vad snyggt det blev med en brun lång varm jacka till, med luva dessutom, ni hittar den här. Stora i storleken, så gå gärna ner en storlek.

Just nu 25% rabatt för nya och gamla medlemmar. Beställer du via nätet måste man vara inloggad.

Gäller alla ytterkläder t.o.m. 20/11

Halsduken hittar ni här

Snygga boots hittar ni här, några andra till lite bättre pris hittar du här. Tycker det är jättesnyggt att ha boots till kjol och klänning nu när det blir kyligare ute.

Ikväll blir det nog Lasagne på menyn, gissar att det blir ett glas rött också.

Ibland när jag är riktigt sugen på rött vin, så väljer jag maträtt efter det. Ikväll var jag sugen på rött vin. Vi får se vem som kockar ikväll.

Önskar er alla en härlig fredagskväll

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.