Vill inte frysa

Innehåller annonslänkar till Lindex

och Nelly

Hej på er!

Jag har en tendens att alltid frysa. Tänkte att det skulle bli skönt att komma i klimakteriet och kanske bli mer varm av mig, men det funkade inte riktigt som jag trodde, för svettningarna kom när jag absolut inte ville det. Så nu har jag plåster mot klimakteriebesvär, vilket gör att svettningarna uteblir och jag är som vanligt frusen av mig, men jag tar hellre på mig en tröja än sliter av mig kläderna för att svetten lackar.

Visst finns det andra besvär som hör ihop med klimakteriet, men de kanske ändå är mildare än om jag inte hade haft mina plåster. Besvär som finns kvar är bl.a sömnproblemen, som jag hör att många har när de klivit över 40 strecket, vare sig de är kvinnor eller män.

Iallafall har jag införskaffat världens skönaste klänning, med en liten båtkrage och den är så varm och perfekt att ha när man är lite frusen.

Klänningen hittar ni här och jag har strl M och jag ser att det finns kvar på webben, annars finns den i butik. Nu ska jag bara ha ett par tuffa stövlar typ dessa till. Jackan hittar ni här.

Nu ska jag till den intensiva avdelningen för lite kvällsjobb. Ha det gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.