Ny karaktär på vardagsrummet

Innehåller annonslänkar till Nordic nest,

soffa direkt och Newport

Godmorgon på er alla läsare som tittar in till mig.

Efter en något stressig kväll på den intensiva avdelningen, vaknade jag med både nackspärr och huvudvärk. Men hade sådan tur att huvudvärken gick över med kaffe och Ipren. Nackspärren känns också bättre, så nu kan jag ta tag i dagens alla göromål. Har redan fixat det sista med rengöringen av spabadet och nu håller vi på att fylla på vatten. Sedan skall poolen rengöras, optimeras innan den töms på vatten och alla kopplingar skall tas in, så de inte fryser.

Jag tror jag berättade för er att jag skulle köpa ny vardagsrumslampa och nu är den uppsatt och det blev verkligen en ny karaktär på vardagsrummet. Mitt vardagsrum är väldigt långsmalt och känns både trångt och litet, så den stora tyglampan som satt över bordet, tyngde ner hela vardagsrummet, men nu känns det mycket luftigare och nättare.

Jag är verkligen nöjd med lampan som just nu är på kampanj här. Man kan ju välja att montera lampan på två olika sätt och jag valde det som var minst uppseendeväckande. Så med ny tv bänk och ny lampa har vardagsrummet fått ett nytt utseende som jag gillar. Men det föder ännu mer tankar på förändring. Håller på att fundera om det här vardagsrumsbordet ska få ersätta det gamla från Ikea som jag egentligen är nöjd med, men för att jag vill ha till en förändring. Har kollat på detta bord, men det är fyrkantigt och lägre än det jag har, så jag funderar ett tag till, och hoppas kunnat bestämma mig innan kampanjen på bordet slutat. Ljusstakarna som varit omåttligt populära under åren finns nu åter i lager igen, efter att de varit borta något år. Ni hittar dem här

Nu är det dags att fortsätta allt på min to do list för dagen. Ha det gått

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Lena Axelsson
    oktober 14, 2020

    Absolut behålla det bordet du har ….Kramar