Vill ni se mitt jobb

Hej hej!

Idag har jag varit ledig och det har varit en så bra dag. Trodde att hösten var på ingång i morse när det var rätt kyligt. Men efter att jag lunchat med en väninna och vi satt ute på hennes jättefina poolområde, så kunde jag ta av mig i bikini när jag kom hem, kanske sista gången för i år.

Det är ju inte så ofta jag berättar om vad jag jobbar med, men de som är insatta i vårdyrket förstår ju vad Kärl Thorax iva är för något, men för er som inte vet så kan man genom att följa Region Örebro Län på Instagram få en inblick vad mitt jobb innebär, för denna veckan är det vår tur att presentera vår TIVA avdelningen. Varje vecka utses en ny avdelning inom regionen som visar vad vi/de jobbar med.

Vi som arbetar på på Kärl Thorax intensiven, är Narkosläkare, Intensivvårdssjuksköterskor, Vi har en sjuksköterskeutbildning och sedan har vi läste ytterligare 60 högskolepoäng och har en magisterexamen. Sedan har vi undersköterskor som vi aldrig skulle klara oss utan.

Mitt jobb är spännande och högteknologiskt och man måste alltid kunna fatta snabba beslut och göra rätt prioriteringar. Viktigt att kunna jobba i team och alltid ligga steget före.

Så kika in vet jag på regionorebrolan, så för ni träffa mina kollegor. Mig hittar ni på helenasenklavardag.

Ha en fin kväll, kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Milla
  augusti 24, 2020

  Vad spännande att se! Fasiken vilket viktigt jobb ni har, kan inte nog beundra det. Alltså, man får ju småskämmas om jag gjorde en bild över mitt jobb ”hej hej här är jag med mitt excel och siffror” . Fast är stolt över att jobba i ett team där mina kollegor ritar allt innehåll i nya sjukhus, allt det där med sladdar, vårdpaneler, ventilation, rör och sånt 😀 Kram!

  • Malin
   augusti 24, 2020

   Vilket otroligt viktigt och ansvarsfullt jobb du har!
   Ni är fantastiska!

   • Lisa.O
    augusti 25, 2020

    Så trevligt att få höra om vad du jobbar med det låter intressant och väldigt viktigt speciellt i tider med corona

 • E
  augusti 25, 2020

  Kul att få höra din sida av vården!

  • Camilla
   augusti 25, 2020

   Hatten av! All respekt. Jag började plugga till ssk men jag ”slutade som” HR- dock inom Region Östergötland. Ni är otroliga!