Villhöver i höst

Innehåller annonslänkar till

Ellos och HM

Hejsan!

Det här med att blogga tar ju en hel del tid och när man jobbar, tar hand om ett helt hus, med tonårsbarn och en liten Doris + friar, så blir det inte mycket tid över. Men jag tycker det är så kul och det har gett mig så oerhört mycket under årens lopp, så jag hänger allt i ett tag till.

Något som tar en väldigt lång tid är att göra collage, tycker själv det är roligt att läsa hos andra, men jag själv hinner aldrig göra några snygga, utan hinner jag blir det i ett enkelt program.

Jag har sparat en del i kassan på olika webbutiker och tänkte att jag kan ju visa er dem innan jag börjar rensa och ta bort det jag inte ska ha. Så har jag gjort sedan jag var liten och HM och Ellos katalogen kom och man satt och kryssade i allt man ville ha, sedan fick man rensa för att kanske kunna köpa en sak.

Jag är sugen på mycket kläder i beige toner och har som sagt listat det jag tycker är snyggt.

En beige kappa piggar alltid upp i höstgarderoben, här hittar ni denna som just nu är på rabatt.

En beige stickat klänning tycker jag är vansinnigt snyggt denna hittar ni här

En beige fuskpäls är också snyggt att ha till både jeans kjol och skinntights, just nu 40% rabatt

En tröja att ha till jeans, eller kjol är också himla snyggt, denna hittar ni här

Likaså denna med en liten krage till

Vill man ha en med lite mönster så är ju denna snygg

En svart blus får har väl alltid en plats i garderoben, denna gillade jag

Likaså ett par svarta slinnleggins, här är ett par bruna

Här är min blus som jag gillar massor, här finns den i beige.

Nu ska jag fortsätta kolla på en ny serie jag gillar. The bad seed heter den och går på tv4 play, någon som sett den?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.