Nattjobb suger

Posted on

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Hade tänkt att jag skulle sova länge idag, eftersom jag skall jobba i natt, men vaknade av en riktigt jobbig huvudvärk.

Nattjobb är verkligen något som tär på mig på alla vis. Även fast jag försover inför nattskiftet, så är jag sjukt trött fram på morgontimmarna. När jag sedan kommer hem är jag så frusen, så det är svårt att somna och efter att jag hamnat i någon konstig sömn, vaknar jag efter ett par timmar och kanske överhuvudtaget inte somnar om, jobbigt om man ska jobba en natt till. När man sedan skall ställa om och bli vanlig igen, är det som man är riktigt bakfull, även dagen efter, så ja nattjobb är inget jag älskar.

Igår var det dags för paddel igen och nu har jag hunnit spela sex gånger på ett litet tag, och det går verkligen bättre och bättre. Skulle dock behöva lite racket teknik. Fick det första gången jag provade paddel men det har jag ju glömt, så jag skulle behöva en liten uppfräschning.

Glömde visa er min nya klänning när vi var iväg till Österlen, men kan ju lika gärna visa den nu, så himla skönt material och bra fall. Gillar färgerna, en riktig höstklänning och jag älskar verkligen klänningar på hösten.

Ni hittar klänningen här

Idag blir det en dag nere i tvättstugan, har en massa tvätt att tvätta och även en del att ta reda på och vädret är ju inte som igår, när man nästan trodde det var sommar igen.

Ha en fin dag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Christina
  oktober 1, 2020

  Ja usch kände precis som du när jag jobbade vaken natt. Nykonstruerade vi dygn o får sova 22-06 , är mycket bättre o du är oftast pigg när du går av ditt pass 12:30. Jättefin klänning. //Christina

 • Anna
  oktober 1, 2020

  Välkommen i Padelfamiljen, sporten som fullkomligt exploderar i Sverige😃 det är ju såå kul! Ja det är nog väldigt smart att ta en lektion ganska tidigt så man lär in rätt teknik direkt och inte drar på sig några belastningsskador som tex tennisarmbåge ( been there, done that😖) kolla på din klubb , finns säkert tränare att boka.
  Lycka till 😀