1a Mars

Posted on

Innehåller en annonslänk

Nu är februari slut och jag hoppas våren bestämmer sig för att sätta fart ordentligt. Nog för att vi ska till fjällen några dagar om några veckor, men här hemma vill jag att det ska hända saker ute.

Nu börjar det hända grejer, fick se på 1177 att VC har skrivit remiss till MR av min ländrygg, äntligen har hon fattat, hoppas det inte tar för lång tid bara.

Äntligen har jag en ledig helg att se fram emot, vi har laddat för spabad ikväll och imorgon ska vi kolla barnbarnet när han spelar hockeymatch och sedan skall vi bort på kvällen.

Hade planerat för sovmorgon i morse, men nog sjutton vaknar jag 06 och kan inte somna om, det är väl väldigt typiskt.

Beställde hem detta set, som genast blev en favorit, den kommer användas flitigt.

Den finns här

Hittade som två små cystor stora som plommon i Doris ljumskar för några dagar sedan, och de var för stora för att bara ignorera, så jag gick in till veterinären när jag hämtade Doris från dagis. De kände och klämde och kunde inte förstå vad det var, så jag fick boka en tid hos själva veterinären. Hon trodde först på bråck, men det var det inte, däremot hittade de några juvertumörer, alldeles i närheten av de andra plommonknölarna. Så nu ska hon opereras, för att ta bort tumörerna och då ser de även vad de andra knölarna är för något. Lilla gumman, hon var så duktig, när de tog blodprov och röntgen, hon gjorde knappt inga motstånd. Så jag sökte för en sak och det upptäckte något annat. Annars var allt bra på gamla tanten, bra tandstatus och hjärta och lungor såg bra ut. Blodproverna var också ua.

Vad hittar ni på i helgen? Önskar er alla en bra sådan.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.