Innehåller annonslänkt till afound och The other stories

Hej!

Sitter här tidig morgonstund och dricker mitt morgonkaffe, försöker vakna till, men har lite sömnbrist sedan tidigare och när man sedan ska upp tidigt idag, så kommer man inte precis ikapp med sömntimmarna, så jag kommer nog vara trött även idag.

Det kommer bli många koppar kaffe på jobbet, gissar jag.

Visst känner man att vi är på väg mot rätt tid, nästan så man vill inhandla lite vårkläder, men antar att det gäller att hålla sig lite till för vintern kan allt komma och stanna ett par månader om vi har otur, men det härliga ljuset och fågelkvittret gör ju att man blir så himla glad och hjärnan ställer in sig på att nu snart så är det vår.. Solen har skinit, så jag gissar att många sitter med näsan i vädret och njuter av solens varma strålar. Jag har inte hunnit det än, men jag längtar till man kan sitta ute på bron med sin kaffekopp och bara känna värmen från solen.

Jag har kollat länge efter en ny kappa, med snygg krage, så när jag hittade den här som det är 50% rabatt på, så kan jag inte låta bli att fundera på om den är värd att inhandla, för visst kan man ha kappa länge till. Eller ska man vänta till våren kommit längre och inhandla en riktig vårkappa, har sett att rutigt är något som kommer mycket i vår.

Hur tänker ni ang val av kappa nu när våren väntar?

Ha en fin fin dag, nu mot jobbet

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.