Hej hej!

Idag är det min 59 onde dag. Alltså fattar ni 59 år, jag fattar det inte, och nu har jag tjatat om det ett tag, och nu är den här. Men det är bara att acceptera och ålder är bara en siffra, och jag lovar, jag ska inte tjata om det något mer nu, ska hålla mig i alla fall till nästa år……

Jag är på resande fot mot hemligt mål, han kan han min P, och jag kommer såklart berätta vart vi hamnar, och det blir ju på instagram först, för det är enklast, men det kommer på bloggen så småningom också.

I skrivande stund har vi åkt av E20 mot Skövde, vilket förvirrade mig. Jag har haft mina aningar vart det ska bära iväg, men nu vet jag inte alls. Ska bli spännande, han är otrolig min P, han älskar att överraska mig och jag tar tacksamt emot, tycker det är jätteroligt.

Den här fina buketten hade han med sig igår. Han vet att jag älskar blommor från Bloming design i Linköping, så han tog en sväng dit innan han åkte till mig.

Hoppas ni andra får en fin söndag.

Följ mig gärna på Instagram, där kan ni följa min överrasknings resa

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • E
  april 14, 2024

  Hurra hurra hurra!

 • Mari-Anne
  april 15, 2024

  🌷🎵 Med en enkel tulpan på bemärkelsedan jag har den äran att gratulera.

  • helenavi
   april 28, 2024

   Ett sent tack 🙏🏻😘
   Kram Helena