Snart är det dags för födelsedag, sista för detta decennium.

Posted on

Innehåller annonslänkar.

Hej hej!

Ja snart är det dags att fylla år igen, och jag är oerhört tacksam att jag har chansen att få fylla ett år igen. Det är bara det att jag inte hänger med alls. När folk säger att de fyller 40, så tycker jag att det var ju inte länge sedan. Likaså 50, det känns som igår , så vart tar livet och tiden vägen? Summan av kardemumma är att ta vara på livet och absolut inte skjuta fram allt tills man går i pension.

I mitt nya liv, har jag fått chansen att leva och ta vara på livet på ett helt annat sätt än tidigare. Så jag känner absolut ingen stress att jag måste hinna en massa, för vi hinner, tar vara på de små tillfällena som ges.

Jag känner mig som oftast väldigt ungdomlig, vägrar något annat, vill. Lite mer värk och mindre ork, samt dålig sömn har smugit sig på och det ogillas.

Däremot tycker jag inte att det är lika viktigt att göra saker hela tiden. Efter jobbet är jag gärna bara hemma och tar det lugnt. Har sällan tv´n på, behöver ha tyst omkring mig, alla ljud på jobbet är uttröttande

Jag har börjat trivas i min ensamhet, vilket jag aldrig gjort tidigare, då tog jag alla tillfällen i akt för att umgås, nu vill jag inte alltid ha något på agendan, förutom det P och jag hittar på. Vi trivs så bra i varandras sällskap och vi hänger med på varandras upptåg.

Han klagar aldrig om han får hänga med mig i några klädbutiker, jag hänger ju med honom…

Vad önskar man sig när man fyller 59? Man har det mesta och skulle jag vilja ha något, så köper jag väl det eller så får jag fundera om jag verkligen vill ha det eller om det är för at byta till något nytt. Jag skulle behöva en ny säng, min är ju faktiskt snart 22 år gammal och just nu är det 50% på den här och jag tror den är riktigt bra.

Ny soffa skulle jag vilja ha, min är nog snart 7-8 år gammal, och den här skulle gärna få bo hos mig, men då är nog tanken att vilja ha något modernt och hur länge kommer den vara modern?

Behöver några till av mina fina tallrikar från Mateus, får alltid ta ett par av andra tallrikar, när vi är hela familjen. Skulle vilja ha denna fina vas också, men det är ju väldigt dyr, så den får hamna på ”önska sig kostar ju inget” eller behöver jag verkligen den.

Jag har faktiskt redan fått en födelsedagspresent av Nathalie, ni får en sneakpeak här.

Hon har en konstnärlig ådra, som jag är så glad för, älskar när jag får alster av henne.

Annars önskar jag mig den här.

Vi har ett par resor inbokade, bland annat när jag fyller, så ska vi iväg på något, som jag inte vet vad det är, vet bara att jag ska ha med mig anständiga kläder, samt baduniform.

Efter det så blir det några dagar i Spanien och där måste vi tänka på hur vi packar. Tänker att P och jag har en stor väska tillsammans. Han förespråkar alltid att man inte ska ha hårda väskor, utan mjuka, så de går att forma lite när man packar. Vi kommer ha en liten bil och är fyra som åker, därför får det inte vara för mycket väskor.

Men ska vi dela på en väska, tar jag gärna denna snygga, som det är riktigt bra pris på nu.

I skrivande stund, så har jag fått reda på att det är i morgon söndag, jag fyller, jag trodde det var på måndag. Har tydligen gått händelserna i förväg.

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Rita
  april 13, 2024

  Grattis på födelsedagen och jag måste säga, att jag trodde inte att du var så nära 60 år. Det viktigaste är ju att få vara någorlunda frisk, så då kan det kännas ok att bli ett år äldre.
  Ni verkar leva det bästa av två världar, så fint att läsa och se fina bilder från era ”äventyr”.
  Kram!

  • Mia
   april 13, 2024

   Fyller också 59 i år , vi kommer att fira i Benalmadena.

 • Milla
  april 13, 2024

  Håller med dig i allt tänk! Dök upp en gammal status på FB i veckan från 2009, en ganska fånig (som det var då!) men jag reflekterade över att det var FEMTON år sen. Maaaj goood alltså, tänk 15 år framåt, då blir jag mörkrädd på riktigt. Hur ska jag hinna allt? Har vänner som sålt hus o flyttar, skaffar sommarhus, eller vill köpa husbil och båt och köpa hela världen. Och jag vill bara må bra 😊. Kram Milla