Äntligen vinter

Innehåller annonslänk till Peakperformance

Hej på er!

Gud så härligt att man äntligen får uppleva vinter. Det tog många mil innan snön uppenbarade sig och här i Lofsdalen är det snö, inte jättemycket men tillräckligt för att det ska vara snö på träden. Vi tog ju som sagt sovmorgon eftersom vi la oss så himla sent i torsdags natt. Var inte ute i backana förens till lunch och då snöade det ymnigt och det blåste smådjävlar i ansiktet. Vädret blev bara värre och värre, så vi åkte med liften högst upp till Skybaren. Där gick vi in och kollade deras Macmyra lager och när vi ändå var där tog vi varsit glas vin, eller det hann bli tre glas, sedan tog vi i och åt lunch också när vi ändå satt där och snön ändå bara yrde utanför och man ändå inte såg ett enda dugg framför sig. Men sedan tyckte vi att vädret blev bättre och då bestämde vi oss för att åka lite till.

Man kan ju tänka att när man har tre glas vin i kroppen, så borde man bli lite mjukare och lite oräddare i kroppen, så man blir av med sin höjdrädsla. Jag är ju nämnligen höjdrädd, jag vill gärna ha träd runt mig i backen, annars känner jag nästan som svindel och kan få svårt att ta mig ner i branta backar, så var det nu. Det tog ett tag att ta mig ner, men när träden äntligen dök upp, så släppte min höjdrädsla och jag kunde åka slalom som vem som helst……..

Jag hade sådan tur att jag kunde låna Helenas skidor och hennes dotters pjäxor, jag hade ju tänkt att hyra annars. Brukar göra det eftersom jag inte åker skidor mer än max en vecka per år och då vet jag att jag får de nyaste skidorna och bra pjäxor.

Helenas snygga jacka som hon fick i Julklapp, hittar ni här

Utsikten över Lofsdalen var helt amazing när ovädret drog vidare.

Vissa var inte rädda i backen och tog ut svängarna kanske lite för mycket, men lika glad var Katarina

trots vurpan

När vi åkt färdigt för dagen tog vi en skogsväg hem och det kändes verkligen som vi var i en Narnia värd, där snön

hängde på träden. När vi kom hem, var jag så trött så jag la mig på soffan och somnade medans de andra satt och babblade.

Nu har vi fått en smaskig kvällsmat och vi sitter och babblar om allt möjligt.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Mari-Anne Wallén
    februari 1, 2020

    Hej! Gillar du whisky? Då kanske ett besök på MacMyra destelleri här i Gävle vore något. Va mysigt ni har det ni tjejor. 🏂😀