Ett gäng tanter i en bil

Inlägget innehåller annonslänkar till Lindex,

och ellos

Hej på er!

Sitter i Lofsdalen, klockan är 03.00. Har snart varit vaken i 24 timmar och lägg då till att jag har haft två supertuffa arbetspass på jobbet. Så snart ska jag lägga mig på loftet med Katarina. Resan igår började efter att jag rapporterat till min kollega, skyndade mig och mötte upp Katarina vid en mack vid svampen i Örebro. Vi tog oss mot Västerås, där de andra väntade på oss. Vi kramades och babblade lite innan vi packade in allt i bilen och jag är förvånad att allt fick plats, eftersom vi är fem tjejer som reser med skidutrustning. Men Helena verkar supervan, hon packade och allt fick plats precis. Resan tog sju och en halv timme upp, men då stannade vi på några ställen för att äta, tanka, köpa godis och gå på toaletten..

Vi var uppe i Helenas stuga , eller jag menar villa, vid 00,15. Vi satt uppe till 03, och drack lite bubbel och pratade sådana där hemliga hemligheter som stannar oss emellan, som ingen annan någonsin kommer få veta. Det är det som är så skönt med dessa tjejer att vi kan verkligen prata om precis allt och just sådant man kanske aldrig tror man skulle kunna prata med någon annan människa om…

Förts gången denna säsong som skidjackan åker på, den finns här till bra rabatt. Katarinas gula fina tröja som passade henne perfekt hittar ni här.

Ja det där med folie, var en sanning, om ni nu läste mitt inlägg häromdagen. Katarina hade verkligen med sig folie som vi lindade in skidorna som skulle med upp, ja kan inte säga annat än att det såg något roligt ut.

Jag tänkte direkt på spindeln i Sagan om ringen som snurrade in lille hobbiten i sina trådar

Här står vi laddade att åka iväg i den fullproppade bilen. Bilden är Katarinas. Från vänster, Helena Jag, Ulrica och Tina. Nu är klockan 09 ( tog lite tid att skriva) och vi ska snart kliva ner från loftet och se hur fint hus vi bor i. Sedan står skidåkning på schemat för vissa av oss.

Kram på er Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.