Innehåller annonslänkar till Lindex

och Adlibris

Hej på er!

Nu ikväll har snön börjat falla igen och vet jag har införskaffat längdskidor. Hade kollat där vi bor men det var soprent. Så när jag var hos P kollade vi i deras skidshop och där fanns det minsann, så nu är jag utrustad till tårna. Nejdå, men skidor, pjäxor och stavar. Hittade ett par skidbyxor på rea också. Man kan ju liksom inte ha slalomkläder när man ska åka längd, då svettas man tydligen ihjäl. Jag har inte åkt längd sedan jag var typ 14 år och man hade binningar med rem bakom pjäxorna, som alltid lossnade. Tror det var därför jag aldrig mer åkte på längden. Men jag gissar att det inte är så lätt som det ser ut, så jag vill börja på flack mark, så jag inte slår ihjäl mig. Vi är ett gäng från jobbet som ska träffas och åka skidor och bada isvak (inte jag dock). Så det är ju skönt att det finns snö och gjorda skidspår.

Vet ni jag har en sådan längtan att umgås med vänner. Få festa loss ordentligt och bara vara helt galen, och jag vet att vi är fler som har den längtan.

Om ni undrar över min rubrik, så kommer jag till det nu. Alltid så ramlar vänster bh band ner på armen och jag får hasa upp det. Jag justerar spännena så vänster sida bli kortare än höger, men det spelar ingen roll, det åker ner ändå. Jag måste vara jätte sned. Hade ett snabbt ärende till en butik idag och då sprang jag på den här manicken. Så nu hoppas jag att bh bandet aldrig åker ner mer.

Såg att det var väldigt mycket rea nu. Bland annat fanns min favoritblus på rea. Förut fanns den bara på webben. Nu endast i butik.

Måste också tipsa om Familjen Bridgerton som går på Netflix. Sträcksåg hela säsong 1. Läste nu att det kommer en säsong 2, men det kanske blir till hösten. Så länge kan man läsa alla böcker som skrivits av Julia Quinn. Här är första boken som nu går som serie på Netflix. Ska passa på att lyssna på dem när jag är ute och går.

Feelgood på högsta nivå.

Ha nu en skön Måndagskväll

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Maria
  januari 26, 2021

  Då är vi lika snea! Vet inte hur många BH:ar jag slängt genom åren, den senaste förra veckan och allt bara för att jag tycker att det är en hopplös BH… Har liksom inte tänkt tanken att det är jag som är sne… hahaha! Nu ska jag absolut skaffa en sån finurlig liten grej men hur i hela världen sätter jag fast den??? Ser ut som om jag ska lyckas trockla dit den när jag har BH:n på mig men hur gör man det???

 • Anette
  januari 26, 2021

  Hahaha, jag har samma problem och det är alltid på vänster sida. Kanske är det inte oss detvär fel på?
  Felkonstruerat?

 • Erica
  januari 26, 2021

  Samma här, vä åker alltid ner. Min mamma har samma problem 😀

 • ingrid
  januari 27, 2021

  här åker höger band ner men skulle inte klara en sån grej då jag får ont i nacken å huvudvärk av tränings bh med kors bak …hoppas den funkar bra för dig för den var ju finurlig den lilla manicken