Bad hair day

Innehåller annonslänkar till

Lyko och Stenströms

Hej hej!

Efter jobbet i fredags hade jag ett paket att hämta på instabox och det var ju tur att jag hann hämta det innan jag och Doris packade in oss för att åka till Vadstena. För inte hade jag nytvättat hår inte och igår hade vi ett ärende att uträtta och jag hann inte tvätta håret då heller. I paketet låg bl.a. torrschampo. En riktig räddare i nöden, så den har verkligen kommit väl till pass i helgen. Är också i akut behov av att färga utväxten, men innan jag fixat det så använder jag denna

Vilket fantastiskt väder det var i går. Solen sken från en klarblå himmel och i Östergötland var alla åkrar gröna. Vi gick en Doris promenad i solen och man kunde riktigt känna värmen, så härligt. Man kunde ana vad som väntar om ett par månader.

Jag hade på mig min fina cape som jag fick i julklapp av P, den är både snygg och skön.

Idag snöar det här så det blir ingen hårtvätt nu heller, för jag vill ha mössa på mig och då förstör jag ju min frisyr om det är nytvättat. Så det får bli torrschampo idag med

Ha en finfin söndag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Anna-K
  januari 24, 2021

  Som en före detta frisör finns det inget som kan ersätta en riktig hårtvätt med hårschampo och vatten , skulle inte ens tänka tanken att använda torrschampo nä… låter ofräscht !!!! Tur vi är olika <3

  • helenavi
   januari 24, 2021

   Håller med dig, men när det inte finns möjlighet att få tvätta håret, så är detta en möjlighet till lite uppfräschning. Jag får ju aldrig fett hår utan hårbotten kliar och det försvinner ett tag. Så absolut ingen ersättare men en nödhjälp. Kram 🤗