Påfyllt på måbrakontot

Innehåller annonslänkar till

Lyko och Hickarp

Hejsan!

Hade en ledig dag idag och det var skönt efter gårdagens kaos på jobbet. Skulle en drönare varit med så hade man bara sett ett myller av huvuden som for fram och tillbaka. När jag kom hem var jag helt slut som människa. Landade i soffan och då började min vänster höft göra väldigt ont och den smärtade mer och mer under kvällen. Så i natt har jag inte sovit en blund. Får väl kalla det höftskott. Sån tur att det ändå går att röra sig och all rörelse är ju bra. Hade bokat in en träff med kollegorna. Vi skulle och kolla smink hos ena väninnans kompis. Vi blev mottagna i en stor lokal och fick testa så mycket bra produkter. Vi fick även lära oss hur man sminkar sig och vilka färger som passade mig. Nu tror jag att jag har mina färger hemma i denna palett. Penslarna var fantastsika, men det har jag också hemma och nu vet jag när jag ska använda vilka penslar. Här är mina

En riktig trevlig förmiddag med hemmabakade semlor och en massa skratt. Vi har så tungt på jobbet, så att få träffas under ledigare former är viktigt för att vi inte ska bränna ut oss. Doris var med och ville kanske också få lite smink………..

En trevlig förmiddag som gjort så mycket gott. På eftermiddagen var det dags för psykologbesök. Vi får ju träffa psykolog i och med att vi har en så ansträngd situation på jobbet och att det är viktigt att få ventilera och pysa ut när vår situation är övermäktig och det är svårt att kunna värja sig mot det. Det är många som gått hem för att de inte orkar mer. Så det är extra viktigt att vi kan fylla på energi så det blir en balans och att vi orkar.

Nu blir det snart riktigt god mat ala P

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.