Är visst förvirrad

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Jotex Ellos och Åhlens

Hej hej!

I gårdagens inlägg förvirrade jag P i och med att jag skrev att jag fyller på fredag. Han blev en aning nervös och var tvungen att kolla vad han bokat när han ska ta med mig bort på en födelsedagsöverraskning. Till slut skrev han och frågade om jag verkligen fyller på fredag och inte torsdag som han trott. Jag var tvungen att fundera någon sekund innan jag kom på att jag ju faktiskt fyller på torsdag. Tror P drog en suck av lättnad.

Igår när jag kom hem från jobbet, satt jag en stund i solstolen, men denna gång somnade jag inte. Jag är inte lika trött efter att ha jobbat med studenter som när jag jobbat på TIVA. Fick en slags energi jag inte kännt på länge och började öppna upp uterummet, som annars varit både kylskåp och sopförråd i vinter. När jag ändå var igång och flyttade möbler för att komma åt och dammsuga, passade jag på att möblera om lite, och jag blev förvånadsvärt nöjd.

Jag snurrade runt på allt. Där sofforna stod, står nu matbordet och sofforna står där matbordet stod. En liten förändring som gjorde stor skillnad och jag är nöjd. Några små påsksaker fick komma fram. När jag tittade i påsklådan insåg jag att jag måste rensa rejält i den lådan, varför ha en massa som jag inte använder.

Vet ni nu är jag ledig fem dagar och det ska bli så himla skönt. Något som står på min wishlist är att leta efter gardiner till hallen och vardagsrummet, efter att de blivit ommålade och gardinerna har hängt med i många många år.

Haft vita hissgardiner alla år och skulle tycka det vore roligt om jag hittade något annat snyggt. Men vad vet jag inte riktigt. Mitt ena jag vill ha skira långa gardiner. Mitt andra jag vill ha samma som förut, fast nya, som dessa som tyvärr är svindyra. Mitt tredje jag skulle vilja våga mönster som dessa, men är livrädd att jag ska tröttna

Vad har ni för gardiner i vardagsrum och hall?

Må så gott, nu ska jag i väg och spela paddel.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Åsa
  april 12, 2022

  Tips: 21:ans tyger i Vadstena har sååå mycket snygga tyger att välja på och syr upp gardiner för en mycket rimlig peng. Ta en titt där! Jag har låtit de sy upp gardiner till fem rum. Glad påsk! 🐣

  • helenavi
   april 12, 2022

   Hej Åsa! Tack för tipset, ska gå in och kolla där nästa gång jag är i Vadstena. Glad påsk till dig med🐣

 • Lena
  april 13, 2022

  Har faktiskt inga gardiner alls någonstans. Vita rullgardiner i alla rum (med mörkläggning i sovrum). Drar man ner dom en bit blir det perfekta ”gardiner”.

  • helenavi
   april 13, 2022

   Hej Lena! Det är jättesnyggt med vita rullgardiner, det har jag i köksfönstren och är supernöjd med. Men tror inte det passar så bra i vardagsrummet. Tack för tipset.
   Kram Helena