Överraskning

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Lexinton och Cervera

Hej hej!

Jaa när man blir överraskad med både det ena och det andra, hinner man ju inte blogga som man tänkt. Så det blev några dagars tystnad här inne. På instastories har ni däremot fått följa min födelsedag. Den började kvällen innen när P kom upp rätt så sent för att vara på plats på min födelsedagsmorgon.

Vi satt i uterummet, som blev så bra efter ommöbleringen, att man vill vara där hela tiden. Lite bubbel innan sängdags, något slags förfirande.

På morgonen, blev det finfrukost och en massa paket + den finaste buketten man kan tänka sig.

Buketten är från Blooming design i Linköping, de gör så fina buketter, så man blir andlös.

Denna bukett passade perfekt i Vasen från Georg Jensen, som jag fått tidigare av P. Såklart var det väldigt fina paket jag fick av honom, bl a denna som jag önskat mig.

När frukosten var klar och jag varit och fixat hjulbyte, så drog vi iväg. Först lämnade vi Doris till Elin. Jag hade gissat på Hooks herrgård. Så när vi började åka söderut från Örebro, tänkte jag att det var ju rätt tänkt av mig. Men det höll inte så länge, då han svängde av mot Karlstad. Så då var jag ju tvungen att gissa om, och det enda jag kom på var Selma spa eller Loka Herrgård. Så när vi var i Karlskoga och han svängde norrut, då var det Loka jag gissade på.

Vi svängde in där, för vi skulle tydligen äta lunch där, innan vi checkade in. Men P tyckte vi skulle fortsätta med bilfärden efter lunch, så då började jag fundera igen. Jag hade tänkt Sävenfors lodge, men tycket vi åkte fel väg för att komma dit. Men efter att antal mil genom skogen, så dök allt skylten upp.

Jag hade frågat P om det inte var Sävenfors vi skulle till, men han spelade dum, som att han inte visste vad det var för ställe. Det visste han ju mycket väl. Så äntligen fick jag komma dit, tycker det sett så mysigt ut.

Men det kräver sitt egna inlägg. Nu väntas middagsgäster, denna vackra dag.

Må gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.