Påskvecka

Posted on

Hej hej!

Igår när jag kom hem från jobbet var jag så himla trött. Solen sken och solstolen stod så fint i snön. Drog upp den till ingången och la mig och njöt av solen. Doris ville göra likadant, så hon klättrade upp och la sig i mitt knä, och snart sov vi båda två. Vaknade av att solen gick i moln och det blev svinkallt.

Nu går vi in i påskveckan och jag har födelsedag på fredag. Jag ska ha en väska packad till på fredag förmiddagen, vart vi ska vet jag som sagt inte, men jag har mina gissningar. Badkläder ska med + finkläder, men även oömma kläder. Ska bli så roligt, han kan han. Han vet precis vad som gör en tjej överväldigad och förväntansfull.

På Påskafton kommer stora dottern m familj på besök och på söndagen blir det middag med P´s föräldrar, så helgen kommer försvinna i ett nafs, eftersom jag måste jobba lite också. Hela april är uppbokad så det finns inte mycket tid till att göra igenting.

Sedan kommer vårt nya projekt ta all vår lediga tid, men det ser jag bara som ren njutning. Mycket kommer behöva inköpas och några sådana här eller sådana här skulle kunna passa, som jag också kan önska mig när jag fyller.

I dag kommer det studenter som går termin 4, som jag ska välkomna och ge information av vad som förväntas av dem när de är på sin vfu.

Hoppas ni får en bra start på påskveckan

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.