Att kunna stärka en kvinna.

Posted on

I samarbete med Edblad och

innehåller annonslänkar

Hej på er!

Alltså jag är så himla trött och detta väder gör ju inte saken bättre. Blåst snö regn om vartannat Har tvingat ut Doris, men hon gör det hon ska väldigt snabbt, sedan vill hon in igen. Ni var många som gillade mitt inlägg om Internationella kvinnodagen. Jag är ingen kvinnosakskvinna, men att stötta och hjälpa till så att alla kvinnor har rätt att få gå i skolan och har rätt att få samma chanser var man än bor i världen, tycker jag är en självklarhet. Så när jag blev tillfrågad om jag ville vara med att stötta Kvinna till kvinna, så var det enkelt att tacka ja.

Edblad har i och med Nationella kvinnodagen en kampanj där en kollektion av smycken, ger 10 kr för varje sålt smycket som går till organisationen Kvinna till kvinna vilket är en organisation som arbetar runt om i världen för att stoppa våld och stärka kvinnors mänskliga rättigheter.

Jag har ett halsband i rostfritt stål med texten Unite (förena) och boxkedja, det hittar ni här. Armbandet är från serien Me och har den klassiska venus symbolen med vackra gnistrande stenar på en nätt kedja, det hittar ni här och ett likadant halsband här

Vill ni vara med att stötta Kvinna till kvinna genom att köpa ett av smyckena som är märkta med kvinna till kvinna eller ur serien ME tom 31/3, så går alltså 10 kr från Edblad till organisationen om man handlar på webben eller Edblads egna butiker.

Nu väntar helgjobb på den intensiva avdelningen och nästa vecka ser också ut att bli väldigt intensiv, så det är väl bara att ta på hårdhandskarna och köra.

Ha det gott Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.