Att slippa bli urladdad

Posted on

I samarbete

med Ideal of sweden

Hej hej

Hur har ni det ute i sommar Sverige?

Igår var vi ute och for. Östergötland är stort, så det finns mycket att utforska. När man åker bil har man ju mobilladdare i bilen, men när man åker båt, är det ju inte säkert att man kan ladda sin mobil och det vore ju himla tråkigt om mobilen dog när man är mitt på sjön. Eller om man är ute och vandrar och absolut inte har tillgång till el, då är det ju ett måste med en extern laddare, som man såklart inte missat att ladda innan man far iväg.

Jag skaffade en när jag visste att jag skulle vara mycket på sjön denna sommar och jag har redan haft användning av den.

Jag införskaffade mitt externa batteri här och så köpte jag en lång sladd för laddning, tycker alltid att sladden är för kort, så jag får lägga mobilen på golvet och en massa andra konstiga ställen för att sladden är för kort.

Men har ni sett vad de fått in, lite roligare än vanliga vita!? Här kan ni se hur de ser ut.

Nu ska vi ut med Doris på en cykelutflykt, men hon är så nyckfull, så hon får sitta i cykelkärra, bäst för oss alla. Sedan är det för varmt för henne att springa efter en cykel.

Önskar er alla en fin Söndag, vad ni nu än är i världen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.