Flädersaft med jordgubbar i

Posted on

Hej hej!

När jag kom hem igår stod min fläderbuske i full blom. Den är så väldans praktfull där den står på min baksida. Gjorde ingen flädersaft förra året, men då levde jag i en förlamande bubbla och gjorde bara det som var tvunget att göras. Vet inte om jag ska göra någon i år heller, men ska jag göra någon så ska jag gå efter detta recept jag gjorde 2012. Oj vad mycket yngre jag såg ut då, åtta år sedan. Lite tyngre, lite mer rynkor och med mycket mer i ryggsäcken.

Idag har jag sovit hela dagen, efter nattjobb. Jag brukar ha svårt att sova, men idag kunde jag ändå sova åtta timmar, så jag borde vara rustad för ännu två nätter. Tror vädret gjorde att det gick bra att sova. Nu kommer det snart flera dagar med riktig högsommarvärme, så de som tyckte att de drog nitlotten när de fick tidig semester , drog verkligen högvinsten. Nu blir det några baljor kaffe, innan jag är talbar.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Malin
  juni 27, 2020

  Yngre, ja, men du är så fin nu, lite tyngre, nja det syns inte, lite mer rynkor Tja, de behöver inte göra något negativt , verkligen inget man tänker på när man ser dig.
  Såklart mer bagage i ryggsäcken, det kan vi inte göra något åt,
  Det har varit vtufft, men man lär sig något nytt om dig själv också.
  I mina ögon är du visserligen 8 år äldre, men också klokare och vackare.

 • Eva
  juni 28, 2020

  🤗💚

 • Jeanette Sneitz
  juni 30, 2020

  Tänkte fråga om de fina rottingmöblerna på bilden, vart du köpt dem?

  • helenavi
   juli 6, 2020

   Hej Jeanette! Bambusoffan finns hos soffadirekt och fåtöljerna har jag för mig att jag köpte på vidaxl om jag inte minns fel. Bordet är köpt på Netto för några år sedan. Hälsningar Helena 😍