Balen

Posted on

Innehåller annonslänk till

care of carl

Hej hej!

Sorry, har inte hunnit in till er alls på några dagar. Fullt upp på alla breddgrader. Men nu tänkte jag kika in och uppdatera er från Olivias bal. Eller bal och bal. I Örebro har de ingen bal som de ex har i Linköping, där de övar vals i flera månader och verkligen har såsom en bal ska vara. I Örebro klär man sig i snygga festklänningar och fotas vid slottet, för att sedan gå och äta trerätters middag. I år blev även det annorlunda. De fick inte vara i par och de hade balen uppdelad på väldigt många dagar. Sedan hade de sittande middag, där man fick sitta fyra vid varje bord. Men det var ett tillfälle för klassen att få klä upp sig och ha en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans.

Jag kom från Vadstena en halvtimme innan Olivia skulle bli in skjutsad. Då kom också hennes klackskor som hon skulle ha på kvällen, fick åka till Instaboxen och hämta dem. Gissar att ni tänker något om det scenariot, och jag kan säga att ni tänker rätt, och inget mer sagt om det.

Olivia gillar inte att vara med på bild, men jag fick tillåtelse att visa några bilder.

Vädret var fantastiskt så det kunde verkligen inte bli bättre. Alla var så glada och fina. Bara vissa fötter som gjorde ont.

Vi åkte och handlade en fin tonfisk på bit och sedan blev det Risotto och ett glas rosé i solen. Innan vi åkte för att fota Olivia fick vi kasta oss in i köpcentret för att köpa denna eftersom P glömt garderoben hemma…………

Men det gjorde ju inget, för är det något som jag gillar på en karl på sommaren, så är det just en sådan.

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Susanne
  juni 8, 2021

  Otroligt vacker dotter!!👌👌😍

 • Pernilla
  juni 9, 2021

  Vem har inte hoppat i höga nya skor och lidit en hel kväll? Men det kan det vara värt när det lyfter en i övrigt fantastisk outfit och look. 🙂
  Wow vilken underbar klänning och så otroligt vacker din dotter är!
  Förstår att du är en mycket stolt mamma.
  Vill tacka för en inspirerande blogg också. Läser ofta men är dålig på att kommentera.

  Kram P

 • Tina ME
  juni 10, 2021

  Äpplet faller inte så långt från äppelträdet. Vacker mamma = vacker dotter <3 Kram //Tina