Nyfrissad

Posted on

Innehåller annonslänkar till

MQ, Lexinton, Ellos, Lindex, Kapp ahl

Heeej!

Nu är jag så glad, sommaren är här och jag är nyfrissad. Är just nu i Vadstena, för att möta min stora kärlek och få ett avbrott i studentplaneringen. Just nu är jag så irriterad på all den gula pollen som hela tiden lägger sig på min trall. Jag spolar av och moppar av golvet, men det ser likadant ut dagen efter, så det är ogjort arbete. Men jag kan inte se det gula, jag blir tokig, så jag spolar hellre och blir glad för stunden.

Terapiarbete

Jag är så glad över min blåvita klänning som jag knep av en tillfällighet. Tror inte den finns kvar. Har scannat nätet och inte hittat den, men den är av märket Ichi. Min garderob har fyllts på med mycket blåvitt och jag älskar det., så fint på sommaren.

Har hittat lite andra blåvitrandiga klänningar. Den här är otroligt snygg, helt i Linne. Den här är också fin, helt i viskos. En annan i en storskjorts variant hittar ni här. Den här är en riktig sommarklänning. Fick jag välja skulle denna gärna få hänga i min garderob. Snyggaste Birkenstock sandalerna köpte jag här. Jag har strl 38. Tycker de är så snygga att ha både till vardags och när man vill vara lite finare. Mina favorit solisar har gått sönder, en himla tur att jag hade fler i en låda, men så tråkigt när det var riktiga favoriter.

Nu blir det frukost på båten i Vättern

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    juni 5, 2021

    Håret blev toppenbra! Snyggt med lite mörkare ”slingor ”!