Nybakad student

Posted on

Heeej på er!

Jag har inte varit inne på fyra dagar och jag hoppas ni förstår varför. Igår gick den stora dagen av stapeln. Olivia skulle äntligen ta studenten. Mycket förberedelser inför denna stora dag. Vad händer, jo jag vaknar med migrän. Hur är det möjligt, men jag proppade i mig tabletter och kaffe och försökte hålla mig uppe. Jag hade ju ett körschema för hela dagen. Huvudvärken mattades av, men jag kände mig som en zombie, halva dagen.

Olivia hade sitt utspring där de hade sin champagnefrukost, alltså hemma hos en klasskamrat. De fick inte ha sitt utspring i skolan, så de valde att ha sitt utspring hos klasskompisen istället. det blev riktigt bra måste jag säga. Lärarna var med och de hade högtalarsystem och rökdetektor, så det blev riktig stämning. Utanför var det en rondell med en gräsplan där alla föräldrar stod och väntade.

Mycket skrik och gråt, bland studenterna. De vet att det är sista gången de kommer ses. Jag vet själv att det är många jag inte sett sedan studenten och antar att det blir så för Olivia och hennes klasskamrater också. Minns också tomheten som kändes efter själva studentdagen. Vad ska hända nu känsla? Minns ni er känsla efter studenten?

Jag hastade hem och pyntade det sista innan min student kom hem tillsammans med pappa och maten. Hann precis få klart allt innan gästerna började droppa in.

Jag har så mycket kort som jag ska gå igenom så det kommer mer från själva studentmottagningen senare. Ha en fin lördagskväll.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    juni 12, 2021

    Så typiskt med migrän, den kommer alltid olägligt! Så fin studentska o mamma! O klänning blev ju ursnygg med ändringen av kjolen. Hon kan sin sak vad som är classy o klädsamt. Medaljen från klassen hade ju en finurlig text – internskämt förstås 😃 Var på studentfirande där transportlinjens killar hade en vägskylt varning för bulor som de ritat bröstvårtor på och sedan texten ” vi på transport gillar stora rattar” så nog kan de hitta på inför examen 🙈 🤭 vila nu huvudet så du kan ge oss ett fint inlägg senare med mat o pynt. Kram