Kärleksstigen

Innehåller annonslänkar till

Åhlens, Veromoda

och Lexington

Vet ni vad jag gillar med Vadstena och dess omnejd? Det finns så mycket fina promenastråk med Vättern som utsikt. I Söndags åkte vi till Nässja och gick Kärleksstigen. Vi hamnade på stranden och inte en människa syntes till. Knappt inga spår i sanden heller, så det verkar vara rätt folktomt där, konstigt när det är så himla fint. Nu var det i och för sig mulet, men ändå jätteskönt ute. Vet inte om ni kan förstå hur magiskt ljuset är. Jag är helt förtrollad av ljuset. Jag har sagt det förr, men det är samma ljus som man kan uppleva i Österlen.

När vi gått färdigt på Kärleksstigen, åkte vi mot Nässja kyrka, en riktigt gammal kyrka från 1100 talet. Den ligger så fint på en höjd, så ser man ner över Vättern och Vadstena åt andra hållet, med böljande linfält och Vallmo överallt, så himla vackert.

Min klänning som jag älskar hittar ni här , olika linneskjortor här och mina birkenstock här.

Ett reatips idag är här inne där det just nu är 40%, och jag som handlade presenter igår utan rabatt, grrrrrrr

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Annika
  juli 7, 2022

  Hej fina
  Om du vill får du gärna skriva ett inlägg om ditt arbete eller svara på min kommentar
  Är själv i banan på att eventuellt utbilda mig men har både hört och läst mycket om personal som slutar pga arbetsvillkoren blivit sämre. Tuffa tider efter pandemin, svårigheter med mycket högteknologisk apparatur och värmen som blir i patientsal… även sett lite i media om just er situation och undrar om det blivit bättre.

  Kram Annika

  • helenavi
   juli 9, 2022

   Hej Annika! Jag vill gärna svara dig, men jag skriver till din Mail och jag skriver så fort jag hinner, men det kan ta ett tag innan jag hinner.
   Kram Helena