Beiget är så snyggt

Innehåller annonslänkar till Ellos

Morning på er!

Idag var det svårt att vakna, brukar nästan alltid skutta upp ur sängen, men inte idag. Ställer alltid två larm med tio minuters mellanrum som säkerhet och det är inte många gånger larm nr två behövt gå igång, men idag gjorde det det och jag hade svårt att ta mig upp vid ringning två också. Känner mig riktigt trött, ser faktiskt fram emot två lediga dagar där det inte finns så mycket inplanerat och städningen är jag ju klar med, så det behöver jag inte lägga så mycket tid på heller. Hade hoppats på lite sol, men här verkar det som det ska bli en massa snö, känns lite onödigt nu när vi snart går in i Mars månad.

Jag längtar verkligen efter sol och att få ta fram vårkläder.

Så blek som jag känner mig just nu vet jag inte när jag gjorde.

Beigea toner verkar falla mig i smaken, för det är det enda jag kollar på just nu. Tycker det passar till allt, som vitt, jeans svart mm. Skulle kunna tänka mig allt i collaget, men helst kavajen högst upp till vänster eller tröjan längst ner till vänster

Kavaj Kavaj Byxa, Kläning, blus Blus, Tröja Kavaj

Idag är det semlans dag, ska ni äta någon? Jag tror inte jag kommer äta någon om det inte är så att det står en mitt framför ögonen.

Hoppas ni får en bra dag. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
 • Malin
  februari 25, 2020

  Snygga kläder, fastnade främst för blusen. Och den vänstra långt ner till vänster, supersnygg!
  Var i Gävle i lördags, och såg att grönt nog också måste vara riktigt inne i vår.
  Massor av gröna kläder!
  Snygga gröna blommiga klänningar och kjolar.
  Inte riktigt jag då, är nog mer beige …