Lite sol skadar inte.

Innehåller annonslänkar till Lindex,

Gina och Åhlens

Hej på er!

V9 redan, nu är det stockholmaras tur att ha sportlov, vårt är över. Jag fick iallafall se snö och tydligen så kommer det snö här nere också i veckan, lite onödigt kan tyckas, för nu vill jag ha vår, tänker bara vår är det gäller mode. Det var förresten det här jag inhandlade i Luleå förra veckan.

Jag misstänker att det kommer bli mycket beige och blåa toner i min vårgarderob i år. Tröjan hittade jag här och byxorna av slacks modell här. Scarvsen här, men det var i höstas så den finns inte kvar såklart, annars är den här snygg fast till en annan outfit.

Idag skiner solen här hemma och herrejösses, vad dammigt det är här, så morgonen har gått till att städa och det var så himla varmt så den bästa städoutfiten är trosor och bh………!

Nu ska jag iallafall bege mig ut i solen för att få lite sol på näsan innan kvällsjobb. Visst längtar man efter sol så man längtar ihjäl sig, känns som man inte sett den på väldigt länge, vill sitta på min farstukvist och dricka kaffe.

Ha en fin Måndag.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.