Bland guldsvanar och parasoll

Posted on

Heej!

Hur har ni det i Corona hysterin? Inte lätt att hålla sig lugn och fin, för vart man än vänder sig så får man en dos av denna pandemi, häromdagen när jag skrev var vi i fas 1, där är vi inte längre

Men jag väljer att skriva om något helt annat. Ni som hängt här inne länge, vet ju att jag övervintrat mitt olivträd i över tio år och nu sedan några år tillbaka så har jag ett till som jag lyckats hålla vid liv. Numera står de i poolhuset med ett litet konvektorlelement på, så det inte skall frysa, där står även andra växter såsom palmer, pelargoner och fikon och döm om min förvåning när jag kom ut och skulle vattna efter säkerligen ett par månader sedan sist, och de hade en massa fikon på sig, wow, hur sjutton kan det ha fått fikon utan vatten.

Nog får de ljus här inne, så det är nog en av de stora anledningarna att det växt fikon.

Här trängs växterna med min guldsvan, baliparasoll och trädgårsdmöbler.

Nu är ju bara frågan hur jag ska få dem att bli mogna, bara fortsätta som förut eller ge dem mer vatten, tror allt på det sistnämnda.

Nu väntar tre dagars ledighet och schemat är fullspäckat, sedan får vi se om planerna håller. Folkhälsomyndigheten får väl styra hur planerna blir.

Ha en fin torsdagskväll,

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.