Vadstena; sommar/vinter.

Posted on

Innehåller annonslänkar till Na kd

Heej!

Äntligen Fredag och jag är på vift. Som ni vet, ni som brukar hänga här, är att jag blev så positivt överraskad av den lilla fina staden Vadstena, som jag besökte för första gången i somras. Nu är det vinter och rätt grått ute, men jag tycker att denna lilla stad med medeltida anor är lika fin nu när det är grått och tråkigt ute, så har ni aldrig varit i Vadstena, så är det ett hett tips att besöka i sommar.

Bilder från en pergola vid det fina klostercafét, som ligger precis vid Vättern.

Den fina strandpromenaden, som man kan strosa på och stanna och bada på också.

Här är en populär plats att gå ner för att ta ett dopp, vet också att en del gillar att vinterbada, såg dock ingen som gjorde det idag, men för en stund sedan snöade det på tvären här i Vadstena, så jag gissar att det inte är så många som är sugna på att ta sig ett dopp.

Den fina porten ut från Vadstena slott, bjuder på fantastisk solnegång på somrarna när vädret är fint. Tycker ändå att det är vackert nu fast det är grått och snöväder ute. Men snart så, är det grönt igen och är det inte så att vi har utegångsförbud i sommar, tycker jag absolut att ett besök här är väl investerat.

Ikväll blir det ett besök på Restaurang Hörnet som öppnar för säsongen. Önskar det varit varmare för då hade jag gärna haft denna på mig som jag föll handlöst för, men som det är nu passar den här mycket bättre.

Ha det gott, och håll er inne om ni har hosta och feber.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Jonna
  mars 13, 2020

  Vilket mysigt ställe!

 • Malin
  mars 13, 2020

  Har aldrig varit i Vadstena, kanske blir det ett besök i somnar.
  Men fina bilder även på vintern.
  Den grå bakgrunden är vacker den med !

 • Anna-K
  mars 13, 2020

  Åhh !!! Vadstena är underbart , vi som har husbil har bott någon natt där med underbar utsikt! Hoppas det blir en tur snart:))))

 • Sallys hus
  mars 14, 2020

  Ååå det var den restaurangen jag pratade om😍😍 ska bli kul att höra vad du tyckte sen😘 Vadstena är alltid vackert ❤️

 • Mari-Anne Wallén
  mars 14, 2020

  Hej och tack för en härlig blogg! Jag har varit i Vadstena. Vi gifte oss i det lilla Rådhuset för 14 år sedan. Det var en varm julidag. Vi bor i Gävle men ”rymde” till Vadstena och gifte oss. Jag tittar in hos dej varje dag🌷