Bloppis på Vågen gallerian

Innehåller annonslänk till

Ellos

Hej alla modeentusiaster och inredningsfantaster!

Har ni planerat att uppdatera er garderob eller ge er heminredning en fräsch touch? Då har jag en spännande nyhet för er! Imorgon, på Vågen Gallerian i Örebro, kommer det att äga rum en bloppis som kommer att vara en sann fest för både kläd- och inredningsälskare.

Det kommer vara flera stora influencers på plats för att göra evenemanget ännu mer inspirerande och spännande.

Bloppisar har blivit alltmer populära på senare tid, och det är inte svårt att förstå varför. Det är ett fantastiskt tillfälle att upptäcka unika och prisvärda kläder och inredningsföremål samtidigt som man stödjer hållbar konsumtion. Genom att köpa och sälja begagnade varor minskar vi vår påverkan på miljön och bidrar till att minska avfallsmängden. Dessutom kan man hitta unika och personliga föremål som ger en touch av karaktär till ens garderob eller hem.

En annan anledning till varför denna bloppis kommer att vara väldigt är närvaron av flera framstående influencers. Dessa inspirerande individer har en enorm följarskara och en unik stil. Genom att dela med sig av sina personliga favoriter kommer de att erbjuda unika och trendiga klädesplagg och inredningsföremål som är värda att spana in. Ta chansen att få en glimt av deras stil och kanske till och med få en möjlighet att interagera med dem personligen.

Jag har tänkt så länge att jag skulle sälja av lite av mina kläder, men orken har inte funnits där. Men nu när vi är flera av Örebros influenser som ska stå tillsammans, då blev ju allt mycket roligare.

Så efter att ha packat bilen full och hastat förbi Ikea och köpt klädställningar, så har jag stått och monterat dessa och hängt upp det mesta. P kom med en laddning till senare på eftermiddagen. Prismärkte allt innan jag åkte. Priserna varierar från 20 kr till det dyraste som är 1000 kr och det är min By Malina klänning, som jag och prinsessan Victoria och lilla O har.

Här kan ni läsa om min klänning, som inte går att köpa längre, tyvärr.

Så det ska bli så spännande att se om det är några som kommer i morgon.

Har en ny sommarklänning som precis kommit hem, och den ska jag inte sälja än, den finns här på rea. Annars är det en massa sommarklänningar som jag säljer, och väldigt billigt.

Hoppas ni kommer förbi i morgon.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Lisa
  maj 26, 2023

  Låter spännande och kul med bloppis men tyvärr bor jag för långt ifrån,men lycka till och hoppas att du får sålt mycket

 • Lena
  maj 27, 2023

  Verkar som länken till din nya klänning går till med den vita klänningen från By Malina.

  • helenavi
   maj 28, 2023

   Hej! Nu har jag ändrat felet i länkningen till klänningen.
   Helena

 • Lollo
  maj 27, 2023

  Tyvärr så kommer jag att missa bloppisen, det är nämligen vår tur att städa av och lägga i båten idag. Harge är vår plats, vi kanske ses på sjön. 🙂 Ha en fin och kul dag.

  • helenavi
   maj 28, 2023

   Vad kul att få i båten. Bloppis blir det fler av, så antingen ses vi på Vättern eller på nästa bloppis 🤩😉