En trevlig kväll på Boulebaren i Örebro

Posted on

Innehåller annonslänkar till

MQ och Ellos

Igår var det dags att träffa mina influenser kollegor igen. Denna gången hade Frida styrt upp att vi skulle vara på Boulebaren i Örebro. Har varit där ett par gånger, men inte när det varit så underbart väder som igår.

Men för att ta det från början, så jobbade jag på sjukhuset igår, och fick skynda mig hem, innan trafiken skulle försinka mig. Så snabbt hem, och snabbfixa mig på 25 minuter, innan bussen tog mig tillbaka till stan.

Var genomsvett när jag kom fram, men som tur var, var det en stark varm sommarbris som gjorde det väldigt skönt. Dock fick man hålla i glasen så de inte skulle blåsa ikull. Vi fick en lektion i hur boule fungerar. Vi blev två lag och spelade några vändor, innan maten kom in. Och vilken mat sedan. Hur mycket gott som helst kom in. Vi åt och åt och alla tyckte verkligen att det var supergott.

Vi har alltid så himla trevligt tillsammans. Det var en dag som påminde mig om vikten av att omge mig med likasinnade människor som inspirerar och ger mig en massa energi.

Vi fortsatte till Sorella för där var det Aperol kväll denna fina kväll, så det var vi ju tvungna att ta in, väldigt passande till min fina top, som ni hittar här. Victorias klänning hittar ni här

Dom som var med denna kväll, var Matplatsen, YogabyFrida Louise Henriksson, Annas mat och bak.

Tog sedan bussen hem och landade i soffan och sammanfattade denna kväll som helt fantastisk med givande samtal med trevliga vänner. Måste rekommendera att besöka boulebaren i Örebro, för en trevlig upplevelse och fantastiskt god mat.

Idag blir det förberedelse för Bloppisen som jag ska vara med på, som går av stapeln på Lördag på Vågen i Örebro, mellan 11-15. Så vill ni fynda billigt så är ni välkomna då. Alla som var med denna kväll kommer också vara med på Bloppisen.

Sedan blir det kvällsjobb, så bäst att sätta fart.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Milla
  maj 25, 2023

  Alltså jag känner verkligen att jag måste ta en fredag och dra till gubben – som ju numera jobbar i Örebro – och testa några av er fina ställen som ni har i Örebro! Han jobbar precis vid Sobi – så äter ofta lunch där men han har inte varit ute så mkt annars ännu där på stan. Verkar ju finnas hur mycket kul som helst jämfört med träliga E-tuna 🙂 . kram Milla

  • helenavi
   maj 28, 2023

   Hej Milla! Ja jag måste nog skryta med att vi har många superbra ställen att äta på, så det tycker jag absolut att du ska göra.
   Kram Helena