Bordsdekoration

Hej hej!

Redan fredag. Hur fort går veckorna egentligen? Är det som man säger, att det går fortare och fortare ju äldre man blir? Känns så.

Jag hann allt få upp mina adventsstjärnor innan kvällsjobbet och i går morse, det är ju så mysigt med tända adventsljus. Lyser verkligen upp i Novembermörkret.

Vi har varit ute och letat lärkträd, för jag ville ha en ett par fina grenar med många kottar. I år verkar det vara väldigt lite kottar på grenarna, för de grenar jag nått till har inte haft en enda kotte på sig. Då tröttnade jag och tog fram mina hasselgrenar istället, som får agera bordsdekoration ett tag.

Såg ni något fel på dessa bilder? Det är ju så som någon uppmärksammat. Jag har så svårt att ta bort prislappar. Kuddarna som ligger i soffan har fortfarande prislapparna kvar och på div annat som jag köper. Så när vänner kommer hem till mig, så brukar de hitta prislappar som de får plocka bort.

Ja ha då var det tydligen Black Friday idag. Tycker det varit Black weeks hur länge som helst. Antar att det är stor konkurrens mellan butiker, så för att få folk att handla så startar de supertidigt.

Jag har ju såklart fyndat, och jag har ju visat er en del.

Kommer ett inlägg till om en stund, där ni kan se mina bästa tips. Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.