Bortskämd innan alla hjärtans dag

Innehåller annonslänkar till Lykos, Ählens

och Careof carl

Han kan han. Han vet hur man uppvaktar en kvinna. Han min alldeles egna P som visar och ger så mycket kärlek så man förstår att man är värd något, att jag är speciell och värdefull för honom.

Vi är alltså i Idre några dagar alldeles själva i en stuga, för åtta personer. Vi har med oss all mat, så någon mataffär har vi inte behöva besökt. Mycket snö, kallt och massor av sol. Man får mycket frisk luft för pengarna kan man säga. Vi bor i en ski in ski out stuga och vi har inte stått i någon liftkö alls. Så gott som ensamma i backarna.

Men nu till P´s överraskning. Det ringde i Fredagskväll och jag brukar aldrig svara på främmande nummer. Men P tyckte jag skulle svara. En mansröst som presenterar sig som Ture från Mora. (tio mil bort). Han vill att jag är hemma i stugan idag Lördag mellan ett och två.

Så idag vid 13.15 ringer Ture och säger att han är vid stugan om tio minuter. Så vi tar och åker rätt backe ner och vi sammanstrålade utanför vårt hus. Fick en pratstund med killarna som åkt så långt för att överlämna blommor från min älskling. En stor bukett blommor och ett rött guldhjärta. En fin lapp satt på buketten med ”Jag Älskar dig” Han kan han. man kan säga att jag är så lycklig. Att man kan bli så älskad. Jag önskar alla kunde få känna på att ha en så fin och älskvärd människa i sitt liv.

När vi väl kom till stugan för att motta min fina bukett. Passade P på att öppna lite Champagne och då kände jag att jag också ville ge honom min uppskattning till honom. Bl annat den här och den här. Sedan fick även detta av mig. Men jag även fått en annan sak, som jag får visa en annan dag. det kräver ett helt inlägg. Nu väntar bastu och dusch efter en all dag i backen.

Ha det gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • E
  februari 13, 2021

  Väntar med spänning vad du fått, kanske ngt fint i ❤️Boxen😃 så härligt att det föll så väl ut för dig i kärlekens lotteri. Happy Valentine! 😍

 • Pernilla
  februari 13, 2021

  Jag gissar på en förlovningsring 👏👏👏

 • Mari-Anne
  februari 14, 2021

  Hoppas på en ring! 😉 Eller ett vackert smycke. Asken ser lite stor ut för att innehålla en ring. Spännande💗🥀💗

 • Lena - gott för själen
  februari 19, 2021

  Wow, så mysigt! Det var en lång leverans. Så glad för din skull. Underbart att känna sig sedd och uppskattad för den man är!

  Åååhhh, Idrefjäll. Nu blev min längtan dit ännu större. Vi brukar ju hänga där över midsommar. Får se hur vi gör i år med tanke på att vi planerar att flyta in i nya huset i början av juni.

  Ha en fin fredag!

  Kram Lena

  • helenavi
   februari 20, 2021

   Hej Lena! Tack ja jag är så glad att han ramlade in i mitt liv.
   Gud så spännande med huset, måste vara så spännande. Jag hade aldrig varit i Idre, men det var verkligen fint där.
   Kram Helena