Bortskämd, men oerhört tacksam

Posted on

Innehåller annonslänkar till cervera

newport

Vad är det för en dag, jo det är min födelsedag. Jag är ledig och P kom igår kväll och jag blev uppvaktad med världens finaste maffigaste blombukett, specialbeställd från Blooming design i Linköping. Han vet att jag älskar deras vackra buketter, så han tog vägen förbi innan han åkte norrut till mig. En sådan bukett kräver även sin vas, så jag fick även ett paket att öppna dagen innan och det var ingen vanlig vas utan han hade köpt denna vackra vas.

Kolla, alltså vilken bukett och vilken enormt vacker vas. Han kan han min P. Allt med fingertoppskänsla är hans specialitet. Så i morse vaknade jag av att han tassade upp för att inte väcka mig, men nyfiken som jag är så vaknade jag och låg kvar i sängen som ett litet barn som väntade på skönsång och paket.

Mina ljusstakar finns här eller hos Esq i Linköping.

Dagen har fortsatt väldigt bra, men det berättar jag mer om senare. Tack iallafall för alla grattis hälsningar via telefon, sms, Facebook och andra sociala plattformar, det värmer så mycket.

Ha det gott, Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 Comments
 • Yvonne Gustafsson
  april 14, 2021

  Grattis på födelsedagen , vilka fina blommor ha en fin dag.
  Yvonne

 • Camilla
  april 14, 2021

  Grattis På Födelsedagen!
  Vilken vacker bukett och vas.

 • E
  april 14, 2021

  Stort grattis! Vilken härlig bukett och vasen 👍 precis lagom för att fira att du fyller 28 😉

 • Mia
  april 14, 2021

  Stort grattis på din dag 💐💐

 • Maria
  april 14, 2021

  Stort grattis på din dag🥰
  Fina presenter du fått🥳🥳🥳

  • Mari-Anne
   april 15, 2021

   Grattis i efterskott 🌺🥀🌺
   Härlig bukett!

 • Milla
  april 14, 2021

  Stort grattis Helena! Alltså vasen var fantastiskt fin! Man har ju oftast glasvaser känns det som så denna var ju en avbrytare. Kram Milla

 • Stella Schellekens
  april 15, 2021

  HAPPY BELATED BIRTHDAY 😉
  Beautiful bouquet !!!!
  Hugs,
  StellaXX