En promenad i Skultuna

Posted on

Innehåller annonslänk till Stenströms

Alltså den där våren, vart tog den vägen? I Lördags var det väldigt soligt och fint ute, så när vi for från Färna tog vi vägen förbi Skultuna. De har ju en del outletbutiker där. Men jag måste villigt erkänna att jag är tveksam om det verkligen är billigare på en outlet, någon som gjort några fynd på någon outlet?

Min cape som ni är flera som gillar finns här inne. Väskan är från www.nordbyc.com

När vi ändå var i ute och åkte, stannade vi till vid Åsby trädgård utanför Hallstahammar. Då kurrade det i våra magar så varsin räkmacka fick det bli, sittandes vid varsitt bord.

Bakom Åsby trädgård kan man även köpa kött och korv, så vi passade på att handla på oss lite olika korvar. Lammkorv och en stark korv med cayennpeppar i. När vi väl var hemma blev det en stund i solen, för att få någon snyggare nyans i ansiktet. Hann även rengöra trallen vid poolen i helgen. P var så gullig och bytte och jordförbättrade i mina pallkragar. PÅ Söndagen kom min stora dotter med familj och även mina föräldrar som nu blivit vaccinerade för att gratulera mig i förskott. Tårta och korv blev det, det lät väl gott??

Nu dags att åka mot jobbet med Covid 19

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • E
  april 13, 2021

  Åh vad mkt roligt ni hann med!
  Väskan blev jag avundsjuk på. Fick du den i present?
  Skorna de svarta m knyt är de från Deichmann? usch jag har inte haft pli på klickfingret sista dagarna men efter att ha rensat i garderoben behövde jag lite ljusa byxor bla 🙁 Nu lunchtime 🙂

 • Annika
  april 13, 2021

  Vilken fin överraskning du fick! Jag fick en dag på Färna av bästa vänner när jag fyllt 50. Har också varit där på julmarknad. Men det var såklart innan pandemin. Tycker inte heller det är särskilt mycket billigare på Outleten i Skultuna. Sist köpte jag en superbra bred kratta. Men den var inte dyrare på Granngården 😀
  Ha det gott! Hoppas på vår imorgon!
  Annika

 • tvålpump-guld
  april 14, 2021

  ja du det undrar jag med 😛 kommer väll snart

 • Ulrica
  april 21, 2021

  Njae, jag svarar på frågan.. det är nog sällan man gör några fynd på såna outletbutiker tyvärr :).
  Vi åker ibland till Skultuna för att köpa presenter eller kanske hitta något fint på Skultuna, men det landar oftast i att jag köpt något till fullt pris eller inte något alls!

  Så himla snygg cape du hade!!
  KRAM fina du <3