Dags att röra på sig mer

Innehåller länkar till Bubbelroom och Nike

Hej hej!

Efter skilsmässan gick jag ner nästan 7 kg, kg som verkligen var sköna att bli av med. Hade vägt alldeles för mycket i många år. Men att älska mat och dricka alldeles för mycket vin, och samtidigt knappt röra på sig alls förutom Dorispromenaderna, så var det inte konstigt att vågen ständigt gick upp.

Ändå var inte det motivation nog för att jag skulle börja röra på mig, så att kalla mig soffpotatis, kan man göra med all rätt. Det är få saker som får mig ur soffan, förutom, promenaderna, men nu har jag kommit på att paddel är himla kul, började ju med det i våras men corona gjorde så vi kom av oss.

Bland mina kollegor är det många som tränar på alla möjliga vis, och paddel är ett av deras intressen, häromdagen var jag med, tyvärr hade jag glömt allt jag lärt mig hur racketen skall hållas och hur kroppen skall stå för att få till bästa slagen, men får jag träna ett tag, kommer jag nog på det igen.

Kul var det och roligt att göra saker med sina kollegor, skulle ju kunna vara mamma till två av dem, men åldern har ingen betydelse, vi gillar varann trots åldersskillnad.

Jag sa till mig själv att jag inte ska köpa några nya träningskläder innan jag bestämt om jag kommer fortsätta spela denna spanska sport.

Men på önskelistan står en sådan här eller en sådan här

Efter en något kaosartad dag på jobbet, har jag nu strandat i soffan och känner mig helt tom, så det ska bli skönt att spela paddel i morgon.

Ha det gott, kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Ulrica
    september 9, 2020

    Heja heja dig, jag vet att du kommer igång igen på allvar och padel är så jädra kul. Jag längtar till jag får spela nästa gång :).
    Kram